Hotell på Västkusten

Våra hotell på vackra västkusten är det perfekta utgångsläget när du vill uppleva den fantastiska kustremsan. Ett härligt resmål med fina naturomgivningar kombinerat med charmiga kuststäder. På Bästkusten är det lätt att trivas!

Utforska västkusten från våra hotell

Många letar sig till västkusten under sommarmånaderna för att slappna av i den vackra miljön, men att bara få njuta av kusten några få månader om året gör den inte rättvisa.  

Se här vad du kan göra med våra hotell vid västkusten som bas.

  • Bo på Scandic Laholmen och åk till vackra Kosteröarna. Gå på sälsafari, snorkla, paddla kajak eller vandra i Strömstads många naturreservat.
  • Från våra hotell i Göteborg kan du ta bilen till populära Marstrand. Ett paradis för den som gillar segling. Här äter du gott och vandrar runt i härliga butiker. Carlstens fästning är ett måste under besöket. Vill du hålla dig närmare stan är Göteborgs norra och södra skärgård magiskt vacker, dessutom bara en spårvagnstur bort.
  • I Halmstad bor du nära kusten på Scandic Hallandia. Fem minuters cykling och du är vid stranden. För dig som packat med vandringskängorna går Prins Bertils stig från vackra Halmstad Slott längs med havet ut till Tylösand. Vill du shoppa finns allt precis vid hotellet.

Packa picknickkorgen och njut

Men det bästa sättet att upptäcka guldkornen längs kustremsan är ändå att packa picknickkorgen och ge sig ut bland kobbar och skär. Våra hotell vid västkusten står redo efter en dag av äventyr.