Scandic Rubinen

Boka

Ange ett hotell eller en destination
Ange datum
Ange datum
Antal rum:
Flera rum kan inte bokas samtidigt med presentkort Det går inte att boka flera rum samtidigt, när du bokar en frinatt.
Rum {{room.index}}:
Ange barnets ålder

Om du bokar ett erbjudande eller avtalspris krävs en särskild bokningskod. Använd inga specialtecken som (.) (,) (-) (:). För bokning med koden VOF ber vi dig ringa oss 08-517 517 00.

Spara din bokningskod till nästa gång du besöker sidan, genom att klicka i rutan "Kom ihåg". Klicka inte i rutan om du använder en allmän dator, då kan obehöriga komma åt din bokningskod.

Ogiltig bokningskod
Flera rum kan inte bokas samtidigt med presentkort

Gäller för dig med förbetalda Bonus Cheques. För vissa rumstyper och hotell tillkommer ett tillägg.

Gäller medlemmar i Scandic Friends. För att boka en frinatt behöver du logga in med ditt medlemsnummer och lösenord.

Det går inte att boka flera rum samtidigt, när du bokar en frinatt.

Mitt på Avenyn bor du granne med Poseidon, Stadsteatern och Konserthuset, bara en kort promenad från Liseberg. Utanför dörren finns shopping, restauranger och myllrande folkliv. Hos oss äter du gott i tre barer och restauranger.

Read more about Scandic Rubinen

På våra restauranger Delikatessen och 2a våningen träffas göteborgare och hotellgäster för att arbeta på dagen och ta en after work på eftermiddagen. Under sommarhalvåret kan du även njuta av goda drinkar och fantastisk utsikt över takåsarna i Takbaren på våning 7. Frukosten hittar du på 2a vån där vi även serverar lunch och middag.

För möten och events för upp till 300 personer finns ett helt eventplan med egen terrass. Vill du koppla av eller komma i form är du välkommen till vår relaxavdelning med gym och bastu.

Scandic Rubinen ligger mitt på Göteborgs paradgata Avenyn, med Poseidon som granne intill Göteborgs konstmuseum, Stadsteatern och Konserthuset. Alldeles utanför hotellet hittar du butiker, restauranger och barer. Från hotellet promenerar du enkelt till Korsvägen, nära barnens vetenskapscentrum Universeum, Svenska mässan och Liseberg.

4.0 822 Omdömen från TripAdvisor

Hitta hit

Scandic Rubinen Telefon

+46 31 751 54 00

Vägbeskrivningar

Vägbeskrivningar Google Maps

Scandic Rubinen Adress

Kungsportsavenyn 24
Gothenburg

Ditt nästa möte hos oss. Se våra mötesrum

Scandic Rubinen, conference and meeting breakout area

Mitt på Avenyn i centrala Göteborg finns eventhotellet Scandic Rubinen med ett helt nybyggt mötesplan med fräscha inspirerande moderna lokaler för arrangemang på upp till 300 personer.

Boka ett mötesrum