Boka - garanterat bäst pris

restaurant at scandic landvetter in gothenburg
restaurant at scandic landvetter in gothenburg
Tillbaka till hotellets startsida

Restaurang

Här njuter du av urbana maträtter med nordiska inslag och god dryck mitt på Landvetter terminal. Du skräddarsyr själv din matsedel efter dina flygtider och hur lång tid du har på dig. Välkommen!

Boka restaurang

Boka bord online

Fira nyår hos oss! Njut av en delikat nyårssupé och skåla in 2024 med oss. Se menyn för kvällen och hur du bokar supén i menypdf:en nedan.

Ps.. Vill du lyxa till det lite extra rekommenderar vi dig att även boka ett rum. Se fram emot en god frukostbuffé på morgonen och du har dessutom nära "hem" efter firandet. Du bokar rummet som vanligt här på webben.

Oavsett om du har timmar eller dagar kvar innan boarding, så kommer du stormtrivas i restaurangen. Här kan du skräddarsy matsedeln efter hur lång tid du har på dig. Allt från härliga middagar med nära och kära, till vitaminrika och energifyllda frukostar innan långflygningen över Atlanten. Välj bland ett stort utbud av goda drycker och urban och modern comfort food med svensk anknytning.

Det här hotellet är kontantfritt. Du kan betala med kort, Swish, Apple- eller Samsung Pay. Vi tar emot de vanligaste betal- och kreditkorten.

Öppettider

Öppettider
Frukost: mån-sön 04:00-10:30
Middag: mån-sön 12:00-23:30
Bar: mån-sön 12:00-23:45

Bokningsbara frukosttider

För en bättre frukostupplevelse erbjuder vi bokningsbara frukosttider till hotellets restaurang. Du bokar din sittning vid incheckning. På alla svenska hotell kan du dessutom välja att få en frukostbox istället för att äta buffé om du önskar.

Flera restauranger & barer