Boka - garanterat bäst pris

Scandic-Crown-Restaurant-Brasseriet-Crown.jpg
Scandic-Crown-Restaurant-Brasseriet-Crown.jpg
Tillbaka till hotellets startsida

Brasserie Crown

Njut av god mat och dryck i Brasserie Crown. Vi serverar frukost, lunch och middag. Köket kombinerar den svenska husmanskosten med nya urbana smaker.
Restaurangens öppettider
Justeringar kring restaurangens öppettider kan förekomma, nedan ser du nuvarande öppettider. Kontakta hotellet för att få information om vad som gäller under just ditt besök.

Svensk husmanskost i ny tappning

Här äter ni från en spännande meny som kombinerar den svenska husmanskosten med nya urbana smaker. Vardagar serverar vi vår populära hotellfrukost och affärslunch som består av en stor lunchbuffé och på kvällarna kan du välja rätter från vår à la carte-meny.

Lunchbuffé alla vardagar

På veckodagarna serveras konferenslunch som buffé. I den ingår stor salladsbuffé, kött, fisk, soppa, vegetarisk alternativ. Kaffe och kaka efter maten.

Personliga möten i loungen

Vi rekommenderar ett  besök i hotellets bar eller lounge, som är de naturliga utgångspunkterna för en kväll hos oss.

Vi har ett eget öl

På platsen där Scandic Crown ligger har det bryggts öl i århundraden. Här låg bland annat Pripps bryggerier en gång i tiden, och det är ett arv som vi ville ta tillvara på. Så föddes idén till vår egna öl: Kv. Stampen 1988, en ekologisk lager. Stampen heter kvarteret där hotellet ligger, och 1988 är året då vi flyttade in.

Vår goda frukostbuffé står uppdukad på morgonen till alla hungriga gäster. Vill du hellre njuta av frukosten på ditt rum eller ta med dig den, säg bara till i receptionen så ordnar vi en frukostbox.

Vi gör allt för att du ska känna dig trygg och därför kan frukosten komma att serveras vid olika tidpunkter som vi bokar in dig på. Detta för att skapa trygga avstånd mellan alla gäster. Välkommen!

Det här hotellet är kontantfritt. Du kan betala med kort, Apple- eller Samsung Pay. Vi tar emot de vanligaste betal- och kreditkorten.

Öppettider

Öppettider
Frukost: mån-fre 06:30-09:30, lör-sön 07:00-10:00
Lunch: mån-sön Stängt
Middag: mån-lör 18:00-21:00, sön Stängt
Bar: mån-lör 17:00-21:30, sön Stängt

Menyer