Boka - garanterat bäst pris

Ange ett hotell eller en destination
Ange datum
Ange datum
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rum
Antal rum:
Flera rum kan inte bokas samtidigt med presentkort Det går inte att boka flera rum samtidigt, när du bokar en bonusnatt.
Rum {{room.index}}:
Ange barnets ålder
Booking Code Icon
Ogiltig bokningskod
Flera rum kan inte bokas samtidigt med presentkort

Gäller för dig med förbetalda Bonus Cheques. För vissa rumstyper och hotell tillkommer ett tillägg.

Gäller medlemmar i Scandic Friends. För att boka en bonusnatt behöver du logga in med ditt medlemsnummer och lösenord.

Det går inte att boka flera rum samtidigt, när du bokar en bonusnatt.
Tastebreak
Tastebreak Scandic Backadal, Restaurant
Tillbaka till hotellets startsida

Restaurang & bar

Varmt välkommen till vår restaurang och bar. Börja dagen med KRAV-märkt frukostbuffé, njut av härlig lunch och avsluta dagen med läcker middag.

På kvällen serverar vi middag med säsongsbetonad à la carte-meny som vår köksmästare byter ut efter säsong. Varje kväll har vi även en kvällsbuffé där vi serverar en stor salladsbuffé, soppa samt minst två varmrätter. Buffén passar både vuxna och barn* där barnen självklart äter för halva priset (*under 13 år).

Härlig lunchbuffé alla vardagar

Måndag till fredag serverar vi vår omtyckta affärslunchbuffé som består av en stor varierad salladsbuffé samt två omsorgsfullt lagade varmrätter. Som avslutning serverar vi en härlig dessertbuffé. 

Middag för sällskap upp till 200 personer

Födelsedagsmiddag, event eller företagsfest? Vi har möjlighet att ta emot middagssällskap upp till 200 personer i samma lokal. Om ditt sällskap vill sitta avskilt har vi flexibla lösningar som passar både små och stora event. Vi skräddarsyr gärna ditt event med dig. Kontakta oss på e-post backadal@scandichotel.com eller telefon 031-75 15 000 så hjälper vi dig med bokning och planering.

Lobbybar i entrén

I lobbybaren vid entrén kan du slå dig ned med en drink i de bekväma sofforna eller prova vår barmeny med lättare rätter som smörgåsar och sallader.

Det här hotellet, inklusive bar och restaurang, är kontantfritt. Du kan betala med kort, Apple- eller Samsung Pay. Vi tar emot de vanligaste betal- och kreditkorten.

Öppettider

Öppettider
Frukost: mån-fre 06:15-09:30, lör-sön 07:00-10:00
Lunch: mån-fre 11:30-13:30, lör-sön Stängt
Middag: mån-tor 17:00-22:00, fre-lör 17:00-23:00, sön Stängt
Bar: mån-sön 11:30-00:00