Boka - garanterat bäst pris

Tastebreak
Tastebreak Scandic Backadal, Restaurant
Tillbaka till hotellets startsida

Restaurang & bar

Varmt välkommen till vår restaurang och bar. Börja dagen med en god frukostbuffé och avsluta dagen med vår middagsbuffé.

På kvällen serverar vi en kvällsbuffé. Buffén passar både vuxna och barn* där barnen självklart äter för halva priset (*under 13 år).

Middag för sällskap upp till 200 personer

Födelsedagsmiddag, event eller företagsfest? Vi har möjlighet att ta emot middagssällskap upp till 200 personer i samma lokal. Om ditt sällskap vill sitta avskilt har vi flexibla lösningar som passar både små och stora event. Vi skräddarsyr gärna ditt event med dig. Kontakta oss på e-post backadal@scandichotel.com eller telefon 031-75 15 000 så hjälper vi dig med bokning och planering.

Lobbybar i entrén

I lobbybaren vid entrén kan du slå dig ned med en drink i de bekväma sofforna eller prova vår barmeny med lättare rätter som smörgåsar och sallader.

Vår goda frukostbuffé står uppdukad på morgonen till alla hungriga gäster. Vill du hellre njuta av frukosten på ditt rum eller ta med dig den, säg bara till i receptionen så ordnar vi en frukostbox.

Vi gör allt för att du ska känna dig trygg och därför kan frukosten komma att serveras vid olika tidpunkter som vi bokar in dig på. Detta för att skapa trygga avstånd mellan alla gäster. Välkommen!

Det här hotellet är kontantfritt. Du kan betala med kort, Apple- eller Samsung Pay. Vi tar emot de vanligaste betal- och kreditkorten.

Öppettider

Öppettider
Frukost: mån-fre 06:15-09:30, lör-sön 07:00-10:00
Middag: mån-ons 17:00-20:00, tor-sön Stängt
Bar: mån-ons 17:00-20:00, tor-sön Stängt