Boka - garanterat bäst pris

Tastebreak
Tastebreak Scandic Backadal, Restaurant
Tillbaka till hotellets startsida

Restaurang & bar

Börja dagen med en god frukostbuffé och beställ något gott från vår à la carte-meny på kvällen.

Vi rekommenderar något gott från vår à la carte-meny där du hittar både kalla som varma rätter, allt från räkmacka till burgare och något sött efter maten. Barnen har egna rätter eller kan välja att äta för halva priset från à la carte menyn.

Middag för sällskap upp till 200 personer

Födelsedagsmiddag, event eller företagsfest? Vi har möjlighet att ta emot middagssällskap upp till 200 personer i samma lokal. Om ditt sällskap vill sitta avskilt har vi flexibla lösningar som passar både små och stora event. Vi skräddarsyr gärna ditt event med dig. Kontakta oss på e-post backadal@scandichotels.com eller telefon 031-75 15 000 så hjälper vi dig med bokning och planering.

Lobbybar i entrén

I lobbybaren vid entrén kan du slå dig ned med en drink i de bekväma sofforna eller prova vår barmeny med lättare rätter som smörgåsar och sallader.

Det här hotellet är kontantfritt. Du kan betala med kort, Swish, Apple- eller Samsung Pay. Vi tar emot de vanligaste betal- och kreditkorten.

Öppettider

Öppettider
Frukost: mån-sön 07:00-10:00
 (: mån-sön 07:00-10:00)

Middag: mån-tor 17:00-21:00, fre-lör 17:00-21:30, sön Stängt
 (: mån-tor 17:00-21:00, fre-lör 17:00-21:30, sön Stängt)

Bokningsbara frukosttider

För en bättre frukostupplevelse erbjuder vi bokningsbara frukosttider till hotellets restaurang. Du bokar din sittning vid incheckning. På alla svenska hotell kan du dessutom välja att få en frukostbox istället för att äta buffé om du önskar.

Flera restauranger & barer