Hotell nära Furuvik

Gör något kul med barnen, bo på hotell och roa er en heldag på populära Furuviksparken i Gävle. Våra två hotell i Gävle ligger inom 20 minuters bilresa från Furuviksparken.

hotell och biljetter till furuvik

Furuviksparken är en djur- och nöjespark i ett. Här finns bland annat schimpanser, orangutanger, boaromar och kameler. Åk häftig berg- och dalbana på tivolit eller ta en sväng i radiobilarna. Glöm inte badkläderna, efter en heldag i parken kan det vara skönt med ett svalkande dopp i äventyrspoolen.

Vi har hotell i närheten

Scandic Gävle Väst ligger vid Trafikplats Gävle Väst där E16/56/68 korsar E4 och är ett av våra mest lekfulla hotell. Här finns både en uppvärmd pool och lekrum där barnen kan roa sig efter en heldag utomhus. Hotellet har även gott om fria parkeringsplatser.

VilI du hellre bo centralt och nära tågstationen i Gävle så är vårt andra hotell Scandic CH ett bra val.

Förköp biljetter hos oss

Letar du hotellpaket till Furuvik? Under sommarsäsongenkan du förköpa entré för stora och små i samband med att du bokar rum på något av våra hotell i Gävle via vår hemsida. Biljetterna hämtar du ut i hotellets receptionen. Du slipper köerna in till parken - smidigare än så blir det knappast! 

Så här funkar det: 

  • Du bokar rum på ett av våra hotell i Gävle.
  • När bokningen är gjord kan du lägga till dina biljetter när bokningen bekräftats.Du kan även addera tillval genom att klicka "Visa/ändra den här bokningen" i ditt mejl med bokningskbekräftelse.   
  • När du kommer till hotellet finns biljetterna att hämta ut i receptionen.

Det finstilta
Observera att parken inte har öppet veckans alla dagar under lågsäsong. 
Biljetter till Furuvik går endast att förköpa när du bokar ditt hotellrum online.
De kombinerade resetjänster du erbjuds utgör en paketresa i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Mer information om centrala rättigheter enligt direktiv (EU) 2015/2302