Hotell nära Furuvik

Gör något kul med barnen i halloween, bo på hotell och roa er en heldag på populära Furuviksparken i Gävle. Våra två hotell i Gävle ligger inom 20 minuters bilresa från Furuviksparken.

hotell vid furuvik

Furuviksparken är en djur- och nöjespark i ett. Här finns bland annat schimpanser, orangutanger, boaromar och kameler. Åk häftiga berg- och dalbanor på tivolit eller ta en sväng i radiobilarna. Glöm inte badkläderna, efter en heldag i parken kan det vara skönt med ett svalkande dopp i äventyrspoolen.

Halloween på Furuvik

Välkommen till ett rysmysigt Furuvik under Halloween, det perfekta höstlovsäventyret för hela familjen! I år introducerar parken Skräckexpressen, ett helt nytt spökhus för de lite modigare barnen! Givetvis kan även förra årets uppskattade attraktioner Labyrinten och Kaptensgården återupplevas, det blir många härliga minnen för stora och små.

När kan jag besöka parken under halloween? 

Parken har öppet följande dagar under halloween: 26 - 27 oktober samt 30 oktober - 3 november.

Biljetter

I år kan du maxa din upplevelse genom att köpa det rabatterade Åkpaketet.

Vi har hotell i närheten

Scandic Gävle Väst ligger vid Trafikplats Gävle Väst där E16/56/68 korsar E4 och är ett av våra mest lekfulla hotell. Här finns både en uppvärmd pool och lekrum där barnen kan roa sig efter en heldag utomhus. Hotellet har även gott om fria parkeringsplatser.

VilI du hellre bo centralt och nära tågstationen i Gävle så är vårt andra hotell Scandic CH ett bra val.

Det finstilta
Observera att parken inte har öppet veckans alla dagar under lågsäsong. 
De kombinerade resetjänster du erbjuds utgör en paketresa i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Mer information om centrala rättigheter enligt direktiv (EU) 2015/2302