Hotell nära Furuvik

Gör något kul med barnen, bo på hotell och roa er en heldag på populära Furuviksparken i Gävle. Här finns allt ni behöver för en härlig dag tillsammans, djurpark, tivoli och äventyrsbad. Våra två hotell i Gävle ligger inom 20 minuters bilresa från Furuviksparken. Nu kan du enkelt förköpa entrébiljett i samband med din rumsbokning.

Boka - garanterat bäst pris

Ange ett hotell eller en destination
Ange datum
Ange datum
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rum
Antal rum:
Flera rum kan inte bokas samtidigt med presentkort Det går inte att boka flera rum samtidigt, när du bokar en bonusnatt.
Rum {{room.index}}:
Ange barnets ålder

Om du bokar ett erbjudande eller avtalspris krävs en särskild bokningskod. Använd inga specialtecken som (.) (,) (-) (:). För bokning med koden VOF ber vi dig ringa oss 08-517 517 00.

Spara din bokningskod till nästa gång du besöker sidan, genom att klicka i rutan "Kom ihåg". Klicka inte i rutan om du använder en allmän dator, då kan obehöriga komma åt din bokningskod.

Ogiltig bokningskod
Flera rum kan inte bokas samtidigt med presentkort

Gäller för dig med förbetalda Bonus Cheques. För vissa rumstyper och hotell tillkommer ett tillägg.

Gäller medlemmar i Scandic Friends. För att boka en bonusnatt behöver du logga in med ditt medlemsnummer och lösenord.

Det går inte att boka flera rum samtidigt, när du bokar en bonusnatt.

En perfekt park för barnfamiljen

Furuviksparken är en djur- och nöjespark i ett. Här finns bland annat schimpanser, orangutanger och flera andra apor. Vandra fritt i regnskogen bland 30 lösa boaormar. Åk häftig berg- och dalbana på tivolit eller sväva högt i de blå i kättilsflygaren. Glöm inte badkläderna, efter en heldag i parken kan det vara skönt med ett svalkande dopp i äventyrspoolen.

Furuvik öppnar för säsongen 2018 den 19 maj.

Vi har hotell i närheten

Scandic Gävle Väst ligger vid Trafikplats Gävle Väst där E16/56/68 korsar E4 och är ett av våra mest lekfulla hotell. Här finns både en uppvärmd pool och lekrum där barnen kan roa sig efter en heldag utomhus. Hotellet har även gott om fria parkeringsplatser.

VilI du hellre bo centralt och nära tågstationen i Gävle så är vårt andra hotell Scandic CH ett bra val.