Boka - garanterat bäst pris

Scandic-Borlange-Restaurant.jpg
Scandic-Borlange-Restaurant.jpg
Tillbaka till hotellets startsida

Restaurang & bar

Njut av goda och vällagade maträtter i vår trevliga restaurang med ”Oxfilé i gjutjärnspanna” som specialitet. Här serverar vi både frukost, lunch och middag.

Boka restaurang

+46 243 799000

Vi har anpassat vår frukost och erbjuder en god frukostbox som ger dig en bra start på dagen. Justeringar kring restaurangens öppettider kan förekomma, kontakta hotellet för att få information om vad som gäller under just ditt besök.

Vi tror att frukosten är viktig för att du ska få en bra start på dagen. Därför kretsar morgonen på Scandic mycket kring den ekologiska maten på vår frukostbuffé, här kan du ta för dig av det nyttiga och njutbara i en skön blandning. Till lunch och middag serverar vi bland annat våra populära Scandic Klassiker. Vi har alltid omsorgsfullt tillagade rätter även för dig med speciella önskemål. 

Slå dig ned i vår ombonade lobbybar med något gott att dricka före middagen. Den ligger i anslutning till restaurangen och har sköna fåtöljer, storbilds-tv samt öppen spis.

Härlig lunchbuffé alla vardagar

Välj mellan välsmakande varmrätter med kött, fisk och vegetariskt. Till dem serverar vi fräscha sallader samt bröd. I vår shop finns lättare maträtter, smörgåsar och drycker. Shoppen är öppen dygnet runt. 

 

Boka bord!

På helgerna under vintersäsongen rekommenderar vi att ni förbokar bord för att säkert få plats. 

Det här hotellet, inklusive bar och restaurang, är kontantfritt. Du kan betala med kort, Apple- eller Samsung Pay. Vi tar emot de vanligaste betal- och kreditkorten.

Öppettider

Öppettider
Frukost: mån-fre 06:30-09:00, lör-sön 07:00-09:30
Lunch: mån-sön Stängt
Middag: mån-sön Stängt