Boka - garanterat bäst pris

Food
Food
Tillbaka till hotellets startsida

Plaza Bar & Restaurant

I vår populära restaurang på Scandic Plaza serverar vi allt från räkmackor och klassiker till 3-rätters menyer.

Boka restaurang

+46 33 7858237

Restaurangens öppettider
Justeringar kring restaurangens öppettider kan förekomma, nedan ser du nuvarande öppettider. Kontakta hotellet för att få information om vad som gäller under just ditt besök.
Välkommen att slå dig ner i vår mysiga bar på entréplan och känn av stadspulsen. Ta en drink före maten eller träffas för after work. I baren samlas både hotellets gäster och Boråsarna för att umgås och ha trevligt. 

 

Härlig lunchbuffé alla vardagar

Välj mellan välsmakande varmrätter med kött, fisk och vegetariskt. Till dem serverar vi fräscha sallader samt bröd. Kaffe och dessert blir en trevlig avslutning på lunchen. 

 

À la carte med husmanskost och klassiker

Våra duktiga kockar lägger mycket kärlek i våra vällagade rätter à la carte. Vi varierar menyn ofta och vår inriktning är svensk husmanskost med en tvist. Till barnen har vi en egen spännande meny, fylld av ekologiska godsaker och skojigt pussel. I direkt anslutning till restaurangen ligger lekrummet, kul för barnen och lugnt för föräldrarna. 

 

Det här hotellet, inklusive bar och restaurang, är kontantfritt. Du kan betala med kort, Apple- eller Samsung Pay. Vi tar emot de vanligaste betal- och kreditkorten.

Öppettider

Öppettider
Frukost: mån-fre 06:00-09:30, lör-sön 07:00-10:30
Lunch: mån-sön Stängt
Middag: mån-sön Stängt
Bar: mån-sön Stängt

Menyer