Boka - garanterat bäst pris

Solsiden är ett av Trondheims mest populära och pulserande områden, med ett stort utbud av butiker och restauranger. Hotellet har det perfekta läget om du vill utforska Trondheim med din familj eller vänner.

Read more about Scandic Solsiden

Scandic Solsiden erbjuder en barception och shop där du hittar ett urval av snacks och drycker. Vår läckra och hälsosamma frukost serveras i vår stora frukostrestaurang. Våra moderna rum och allmänna utrymmen renoverades under 2019. Vi erbjuder alla hotellgäster fritt wifi.

När du besöker vackra Trondheim kan vi rekommendera att du utforskar Solsiden eller tar en tur längs Nidelven. Och passa på att prova “Trampe”, världens enda cykelhiss. Snöra på dig löparskorna för en joggingtur, ta med dig ett metspö eller ta ett uppiggande dopp längs Ladestien, ett populärt och historiskt grönområde med utsikt över Trondheimsfjorden. För grupper kan vi arrangera utflykter till den idylliska ön Tautra, där det även finns möjlighet till ölprovning. Hotellet ligger 30 minuter med bil från Trondheim flygplats.

4.0 745 Omdömen från TripAdvisor

Hitta hit

Scandic Solsiden Telefon

+47 21614600

Vägbeskrivningar

Vägbeskrivningar Google Maps

Scandic Solsiden Adress

Beddingen 1
Trondheim

Scandic Solsiden