Scandic Ishavshotel

Boka

Ange ett hotell eller en destination
Ange datum
Ange datum
Antal rum:
Flera rum kan inte bokas samtidigt med presentkort Det går inte att boka flera rum samtidigt, när du bokar en frinatt.
Rum {{room.index}}:
Ange barnets ålder

Om du bokar ett erbjudande eller avtalspris krävs en särskild bokningskod. Använd inga specialtecken som (.) (,) (-) (:). För bokning med koden VOF ber vi dig ringa oss 08-517 517 00.

Spara din bokningskod till nästa gång du besöker sidan, genom att klicka i rutan "Kom ihåg". Klicka inte i rutan om du använder en allmän dator, då kan obehöriga komma åt din bokningskod.

Ogiltig bokningskod
Flera rum kan inte bokas samtidigt med presentkort

Gäller för dig med förbetalda Bonus Cheques. För vissa rumstyper och hotell tillkommer ett tillägg.

Gäller medlemmar i Scandic Friends. För att boka en frinatt behöver du logga in med ditt medlemsnummer och lösenord.

Det går inte att boka flera rum samtidigt, när du bokar en frinatt.

Bo precis bredvid kajen i Tromsø, ”Nordens Paris”, och njut av de fantastiska vyerna från hotellet. Se norrsken på vintern och midnattssol på sommaren. Det finns färsk fisk och skaldjur på vår restaurang Roast. Flexibla mötesrum och utmärkta anläggningar för seminarier och konferenser.

Read more about Scandic Ishavshotel

Bo i Tromsø centrum med några av Nordens mest unika upplevelser precis utanför knuten. Hotellet har konferenslokaler med en kapacitet för upp till 450 deltagare och vi kan skräddarsy alla typer av möten, evenemang och konferenser. Oavsett om du har haft turen att få utforska staden, eller har varit på konferens, bör du runda av dagen på vår restaurang, Roast. Här kan du beställa rätter från en modern à la carte-meny som erbjuder färsk fisk och skaldjur och lokalproducerat kött. Alla rätter tillagas i ett öppet kök. Efter middagen kan du njuta av en god drink i Roast Bar som har en komplett barmeny och ett stort urval av lokala ölsorter. På morgonen är vi stolta över att kunna erbjuda en frukostbuffé som rankas som en av de bästa i landet. Hotellet har gratis wifi.

Bo i ”Nordens Paris” med utsikt över Tromsø hamn. Scandic Ishavshotel ligger endast 100 meter från Hurtigruten-färjans kajplats och 4 minuter från Polarmuseet. I Tromsø kan du också åka på valsafari och njuta av en midnattskonsert i Ishavskatedralen. Glöm inte att registrera dig för en jakt på norrskenet om du är i staden på vintern och för Tromsø midnattssolsmaraton om du är här på sommaren. Hotellet ligger endast 6 km från flygplatsen.

4.0 696 Omdömen från TripAdvisor

Hitta hit

Scandic Ishavshotel Telefon

+47 77666400

Vägbeskrivningar

Vägbeskrivningar Google Maps

Scandic Ishavshotel Adress

Fredrik Langesgate 2
Tromsø

Ditt nästa möte hos oss. Se våra mötesrum

Scandic Ishavshotel, conference and meeting room

Från hotellets unika läge på kajen kan du njuta av en fantastisk utsikt över hamnområdet, Ishavskatedralen och Tromsøbron.

Boka ett mötesrum