Boka - garanterat bäst pris

Välkommen till Scandic Karl Johan, ditt andra hem mitt i hjärtat av staden! Vårt hotell ligger i princip så centralt man kan komma i Oslo. Här är hög kvalitet, smart design och bekvämligheter en del av helheten.

Read more about Scandic Karl Johan

På Scandic Karl Johan kan du njuta av den intimitet som vårt hotell ger, i kombination med minimalistisk design och smarta lösningar. Våra rum andas kvalitet och har allt du behöver för att koppla av, ladda batterierna (både bokstavligt och bildligt) samt logga in om du behöver det. Alla våra rum är möblerade med mjuka och bekväma dubbelsängar och du kan verkligen njuta av din morgondusch i badrummet tack vare våra lyxiga regnduschar. När du bor hos oss är det enkelt att koppla upp sig mot wifi och vara uppkopplad så länge du vill. Vi erbjuder fritt wifi på hela hotellet och som gäst kan du ladda batterierna i dina enheter med både USB-kablar och vanliga kablar i samtliga rum. Vi serverar Scandics prisbelönta frukostbuffé varje morgon i loungedelen. Och på eftermiddagarna serverar vi lättare rätter, snacks och drinkar. Du hittar alltid allt du behöver i vår shop, oavsett om du är ute efter något gott att mumsa på eller om har glömt att ta med dig tandborsten.

Oslos viktigaste kulturattraktioner och byggnadshistoria ligger på bekvämt avstånd, liksom stans bästa shopping, spännande restauranger och ett livligt nattliv. Du hittar bussar, spårvagnar, tunnelbana och tåg precis runt hörnet men vem behöver allmänna transportmedel när du bor mitt i centrum och kan besöka staden till fots?

3.5 714 Omdömen från TripAdvisor

Hitta hit

Scandic Karl Johan Telefon

+47 23 15 53 00

Vägbeskrivningar

Vägbeskrivningar Google Maps

Scandic Karl Johan Adress

Arbeidergata 4
Oslo

Scandic Karl Johan