Boka - garanterat bäst pris

Bo i hjärtat av Oslo, precis vid Karl Johans gate och operahuset, med närhet till shopping, nattlivet och restauranger. Ta spårvagnen till den berömda Vigelandsparken eller promenera längs Karl Johan-gatan och besök det kungliga palatset.

Read more about Scandic Oslo City

Scandic Oslo Citys centrala läge erbjuder många möjligheter, speciellt om du är här i affärer. Snabbtåget till flygplatsen och Oslos centralstation ligger precis bredvid hotellet. På kvällarna kan du kolla in de bästa uteställena eller bara dra dig tillbaka till hotellets inbjudande lobbybar. Hotellet erbjuder en shop som är öppen dygnet runt, med ett urval av snacks och drycker. Om du vill träna under vistelsen finns det ett gym. Vi erbjuder fritt wifi i alla rum och gemensamma utrymmen.

Scandic Oslo City ligger bara ett stenkast från Karl Johans gate och operahuset. Tack vare vårt centrala läge intill Oslos centralstation är hotellet en perfekt utgångspunkt för att utforska staden. Precis utanför hittar du spårvagnen som går till Vigelandsparken, Ekebergs skulpturpark eller shoppingen och nattlivet i det populära kvarteret Grünerløkka. Om du vill utforska området lite längre utanför centrala Oslo så ligger tunnelbanestationen precis utanför hotellets huvudingång. Via tunnelbanan kan du snabbt och enkelt ta dig till backhoppningsområdet på Holmenkollen, skidmuseet och shoppinggatan Bogstadveien i Majorstuen.

3.5 1245 Omdömen från TripAdvisor

Svanenmärkt 2055 0091

Hitta hit

Scandic Oslo City Telefon

+47 23 10 42 00

Vägbeskrivningar

Vägbeskrivningar Google Maps

Scandic Oslo City Adress

Europarådets plass 1
Oslo

Scandic Oslo City