Scandic City

Boka

Ange ett hotell eller en destination
Ange datum
Ange datum
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rum
Antal rum:
Flera rum kan inte bokas samtidigt med presentkort Det går inte att boka flera rum samtidigt, när du bokar en frinatt.
Rum {{room.index}}:
Ange barnets ålder

Om du bokar ett erbjudande eller avtalspris krävs en särskild bokningskod. Använd inga specialtecken som (.) (,) (-) (:). För bokning med koden VOF ber vi dig ringa oss 08-517 517 00.

Spara din bokningskod till nästa gång du besöker sidan, genom att klicka i rutan "Kom ihåg". Klicka inte i rutan om du använder en allmän dator, då kan obehöriga komma åt din bokningskod.

Ogiltig bokningskod
Flera rum kan inte bokas samtidigt med presentkort

Gäller för dig med förbetalda Bonus Cheques. För vissa rumstyper och hotell tillkommer ett tillägg.

Gäller medlemmar i Scandic Friends. För att boka en frinatt behöver du logga in med ditt medlemsnummer och lösenord.

Det går inte att boka flera rum samtidigt, när du bokar en frinatt.

Bo i hjärtat av Fredrikstad, nära tåg- och busstationen. Vårt hotell ligger mitt i stadens centrum, endast ett stenkast från Gamlebyen, piren, butiker för shopping och kulturaktiviteter. Vi kan erbjuda riktigt bra mötes- och konferenslokaler anpassade efter gästernas önskemål och behov. För lunch och middag rekommenderar vi ett besök på vår restaurang Katti og Tobias.

Read more about Scandic City

Om du vill boka ett mötesrum så har vi åtta rum att välja bland. Det största rummet har kapacitet för upp till 400 deltagare. Alla våra mötesrum är flexibla och de flesta av dem har naturligt dagsljus. Som gäst kommer du naturligtvis att ha tillgång till fritt wifi och ClickShare.

På vår restaurang Katti og Tobias serveras lunch och middag, eller bara en kopp kaffe eller en drink. Alla rätter tillagas med en internationell twist. Du kan välja mellan pizzor, hamburgare, biffar eller andra lättare rätter. Våra menyer är årstidsbaserade och vi anstränger oss mycket för att använda lokala ingredienser.

Scandic City ligger i hjärtat av Fredrikstad, endast 10 minuters gångväg från stadens tågstation. Flygbussen stannar 50 meter från hotellet och färjelägret, där du kan ta båten för att åka till Gamlebyen och Isegran, ligger bara ett par minuter bort.

3.5 147 Omdömen från TripAdvisor

Hitta hit

Scandic City Telefon

+47 69 38 56 00

Vägbeskrivningar

Vägbeskrivningar Google Maps

Scandic City Adress

Nygaardsgt. 44/46
Fredrikstad

Hotel på karta Visa hotell på karta

Ditt nästa möte hos oss. Se våra mötesrum

Meeting Room CItystua

Ditt nästa möte i Fredrikstad bör anordnas nära allmänna transportmedel, intressanta kulturevenemang, shopping och bra restauranger. Scandic City kan erbjuda allt detta.

Boka ett mötesrum