Boka - garanterat bäst pris

Ange ett hotell eller en destination
Ange datum
Ange datum
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rum
Antal rum:
Flera rum kan inte bokas samtidigt med presentkort Det går inte att boka flera rum samtidigt, när du bokar en bonusnatt.
Rum {{room.index}}:
Ange barnets ålder
Booking Code Icon
Ogiltig bokningskod
Flera rum kan inte bokas samtidigt med presentkort

Gäller för dig med förbetalda Bonus Cheques. För vissa rumstyper och hotell tillkommer ett tillägg.

Gäller medlemmar i Scandic Friends. För att boka en bonusnatt behöver du logga in med ditt medlemsnummer och lösenord.

Det går inte att boka flera rum samtidigt, när du bokar en bonusnatt.

Scandic Torget Bergen, tidigare Scandic Strand, är ett totalrenoverad hotell vid Bryggen och fiskmarknaden – i hjärtat av centrala Bergen.

Read more about Scandic Torget Bergen

Scandic Torget Bergen ligger i hjärtat av centrala Bergen, med fiskmarknaden, Bryggen och Fløyen alldeles utanför. I lobbyn kan du använda arbetsplatserna eller koppla av med en bra bok som kan lånas från hotellets samling av Gunnar Staalesens böcker om Varg Veum.

Det finns även en separat lobbybar som serverar drycker och lättare rätter från hotellets shop som är öppen dygnet runt. I vår restaurang på andra våningen kan du avnjuta Scandics prisbelönta frukost, till utsikten över fiskmarknaden och stadens fjord. På kvällen omvandlas restaurangen till en mysig och loungebar med trevlig atmosfär och servering av mat och dryck.

Missa inte ett besök till Bryggen med de historiska hansabyggnaderna. Från Bergen kan du ta tåget till Flåmsbanan, järnvägsbanan som går längs spektakulära raviner, vattenfall och floder, och njuta av det vackra landskapet som omger Bergen. Scandic Torget Bergen ligger i närheten av attraktioner som Bryggen, Torgallmenningen, Ole Bull Scene och Den Nationale Scene. Om du har tid rekommenderar vi att du stannar till vid Nordnesparken eller går på en vandringstur i ett av de sju berg som omger Bergen. Bergen Flesland flygplats ligger ungefär 20 minuter med bil från hotellet.

4.0 76 Omdömen från TripAdvisor

Hitta hit

Scandic Torget Bergen Telefon

+47 55 59 33 00

Vägbeskrivningar

Vägbeskrivningar Google Maps

Scandic Torget Bergen Adress

Strandkaien 2-6
BERGEN