Boka - garanterat bäst pris

Scandic Torget Bergen, tidigare Scandic Strand, är ett totalrenoverad hotell vid Bryggen och fiskmarknaden – i hjärtat av centrala Bergen.

Read more about Scandic Torget Bergen

Scandic Torget Bergen ligger i hjärtat av centrala Bergen, med fiskmarknaden, Bryggen och Fløyen alldeles utanför. I lobbyn kan du använda arbetsplatserna eller koppla av med en bra bok som kan lånas från hotellets samling av Gunnar Staalesens böcker om Varg Veum.

Det finns även en separat lobbybar som serverar drycker och lättare rätter från hotellets shop som är öppen dygnet runt. I vår restaurang på andra våningen kan du avnjuta Scandics prisbelönta frukost, till utsikten över fiskmarknaden och stadens fjord.

Missa inte ett besök till Bryggen med de historiska hansabyggnaderna. Från Bergen kan du ta tåget till Flåmsbanan, järnvägsbanan som går längs spektakulära raviner, vattenfall och floder, och njuta av det vackra landskapet som omger Bergen. Scandic Torget Bergen ligger i närheten av attraktioner som Bryggen, Torgallmenningen, Ole Bull Scene och Den Nationale Scene. Om du har tid rekommenderar vi att du stannar till vid Nordnesparken eller går på en vandringstur i ett av de sju berg som omger Bergen. Bergen Flesland flygplats ligger ungefär 20 minuter med bil från hotellet.

4.0 133 Omdömen från TripAdvisor

Hitta hit

Scandic Torget Bergen Telefon

+47 55 59 33 00

Vägbeskrivningar

Vägbeskrivningar Google Maps

Scandic Torget Bergen Adress

Strandkaien 2-6
BERGEN