Boka - garanterat bäst pris

Scandic Torget Bergen, före detta Scandic Strand, har genomgått en totalrenovering och välkomnar dig med 173 helt nya rum med ett perfekt läge vid Bryggen i Bergen.

Read more about Scandic Torget Bergen

Scandic Torget Bergen ligger i hjärtat av centrala Bergen, med fiskmarknaden, Bryggen och Fløyen alldeles utanför. I lobbyn kan du använda arbetsplatserna eller koppla av med en bra bok som kan lånas från hotellets samling av Gunnar Staalesens böcker om Varg Veum.

Hotellet har en barception, och lättare måltider och drycker serveras i shoppen som är öppen dygnet runt. I vår frukostrestaurang på andra våningen kan du njuta av Scandics prisbelönta frukost med utsikt över fiskmarknaden och stadsfjorden.

Missa inte ett besök till Bryggen med de historiska hansabyggnaderna. Från Bergen kan du ta tåget till Flåmsbanan, järnvägsbanan som går längs spektakulära raviner, vattenfall och floder, och njuta av det vackra landskapet som omger Bergen. Scandic Torget Bergen ligger i närheten av attraktioner som Bryggen, Torgallmenningen, Ole Bull Scene och Den Nationale Scene. Om du har tid rekommenderar vi att du stannar till vid Nordnesparken eller går på en vandringstur i ett av de sju berg som omger Bergen. Bergen Flesland flygplats ligger ungefär 20 minuter med bil från hotellet.

Hitta hit

Scandic Torget Bergen Telefon

+47 55 59 33 00

Vägbeskrivningar

Vägbeskrivningar Google Maps

Scandic Torget Bergen Adress

Strandkaien 2-6
BERGEN