Boka - garanterat bäst pris

Ange ett hotell eller en destination
Ange datum
Ange datum
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rum
Antal rum:
Flera rum kan inte bokas samtidigt med presentkort Det går inte att boka flera rum samtidigt, när du bokar en bonusnatt.
Rum {{room.index}}:
Ange barnets ålder
Booking Code Icon
Ogiltig bokningskod
Flera rum kan inte bokas samtidigt med presentkort

Gäller för dig med förbetalda Bonus Cheques. För vissa rumstyper och hotell tillkommer ett tillägg.

Gäller medlemmar i Scandic Friends. För att boka en bonusnatt behöver du logga in med ditt medlemsnummer och lösenord.

Det går inte att boka flera rum samtidigt, när du bokar en bonusnatt.

Välkommen till Scandic Byparken, vårt hotell som vann priset för landets bästa frukost 2019! Centralt hotell mitt i Bergen. Nära kända sevärdheter som Torgallmeninngen, Grieghallen konserthus och det gamla hamnområdet Bryggen. Vi erbjuder nöjes- och showpaket för alla åldrar. Nära kollektivtrafik – perfekt för både semestern och affärsresor.

Read more about Scandic Byparken

Vår restaurang serverar en generös frukost varje dag, utöver lunch och middag. Vår lobbybar är en bra mötesplats, perfekt för att varva ner efter en lång dag av aktiviteter. Boka ett av våra skräddarsydda showpaket, som inkluderar hotellövernattning och en minnesvärd show. Om du vill hålla dig i form under vistelsen har vi ett samarbete med iTrain-gymmet som ligger mittemot hotellet. Kontakta receptionen för mer information. För de yngsta i familjen har vi spännande välkomstpresent! Om du planerar ett möte, en konferens eller ett evenemang kan vi erbjuda flexibla lokaler för upp till 80 deltagare. Det finns parkering vid Grieghallen för gäster som kör bil. Fritt wifi finns i alla hotellrum och allmänna utrymmen.

Bo i hjärtat av Bergen och upptäck en internationell stad med småstadscharm och en varm atmosfär. Den vackra parken Byparken, torget Festplassen och sjön Lille Lungegårdsvann ligger alla nära hotellet. Det populära torget Torgallmenningen och Grieghallen konserthus ligger bara några kvarter bort. Om du vill besöka Bryggen och Fisketorget ligger de endast tio minuters promenad bort. Vårt centrala läget gör hotellet perfekt för både semester- och affärsresor. Tågstationen ligger bara en fem minuters promenad från hotellet, och flygbussen till Bergens flygplats Flesland stannar precis vid hotellet.

3.5 1242 Omdömen från TripAdvisor

Hitta hit

Scandic Byparken Telefon

+47 55545600

Vägbeskrivningar

Vägbeskrivningar Google Maps

Scandic Byparken Adress

Christiesgate 5-7
Bergen

Ditt nästa möte hos oss. Se våra mötesrum

Scandic Byparken, Bergen, conference and meetings

Tack vare vårt läge nära buss- och järnvägsstationen, är Scandic Byparken en perfekt mötesplats. Vi kan organisera möten, konferenser och evenemang för upp till 80 personer i inbjudande lokaler.

Boka ett mötesrum