Tropiclandia Spa

Från hotellet Scandic Waskia tar du dig enkelt till den närliggande spaanläggningen Tropiclandia, utan att ens behöva gå ut. Spaanläggningen har flera bassänger och vattenrutschkanor samt en avkopplande spaavdelning.

18 August– 27 September Spa Tropiclandia is closed for maintenance. Hotel is open normally.

Tropiclandia Spa

Susa nedför vattenrutschkanorna, doppa dig i kallvattenpoolen eller koppla av i jacuzzierna och den varma utomhuspoolen.

Observera att Scandic Waskia inte driver Tropiclandia Spa och att tillgång till spaet inte ingår i rumspriset.

Priser och öppettider för Tropiclandia

I entrépriset ingår obegränsad tillgång till spaet under en dag. Priserna och öppettiderna kan variera. Kontrollera dem på Tropiclandias egen webbplats.

För gäster som bor på Scandic Waskia finns biljetter till reducerat pris i hotellreceptionen och på spaanläggningen. På sommaren kan entré endast betalas på spaet. Entré ger hotellgäster obegränsad tillgång till spaet på inköpsdagen.

Spaområdet 

I det 1 100 kvm stora spaområdet finns roliga vattenaktiviteter för alla. Det är 30 grader varmt i poolområdet och 31 grader i vattnet. Det finns tre olika typer av bubbelpooler (vattenmassage, vatten- och luftmassage, luftmassage).  Barn under 10 år får endast vistas i spaområdet i sällskap av en vuxen.

Bastur

Tropiclandia har en finsk bastu och en turkisk bastu både på herr- och damsidan.

Relax behandlingsavdelning

Välgörande behandlingar, massage, barberare/frisör och mycket mer. Du kan även besöka behandlingsavdelningen under ditt spabesök. 

Hotell nära Tropiclandia