Eden's Eva Shop & Day Spa

Dagspat i anslutning till Scandic Aulanko erbjuder ett mångsidigt utbud av ansiktsbehandlingar, massage, hand- och fotbehandlingar samt andra välgörande paket.

Välmående och glädje

Vi använder högkvalitativa produkter från Medex och Thann i våra behandlingar. Vårt mångsidiga utbud inkluderar även alternativ för par eller hela familjen samt skräddarsydda paket för grupper.

Spabehandlingar

Ansiktsbehandlingar

Beautiful Face
En effektiv ansiktsbehandling som ger dig vackrare hy. Skräddarsydd efter din huds behov.
30 min 59 EUR

Medex Fresh Up
Ansiktsbehandling för klar hy. Lystergivande ansiktsbehandling som inkluderar en stimulerande grundrengöring, balansering av hudens pH-värde, exfoliering, gelserum och hudkräm.
45 min 79 EUR

Medex Beauty
Balanserande ansiktsbehandling. Behandlingen inkluderar en stimulerande grundrengöring, balansering av hudens pH-värde, enzympeeling, intensivserum, en mask och hudkräm.
60 min 94 EUR

Medex för män
Effektiv ansiktsbehandling för män. Den uppfriskande och uppljusande ansiktsbehandlingen för män inkluderar en grundrengöring, balansering av hudens pH-värde, exfoliering, en mask för klar hy och hudkräm. En avkopplande massage av ansiktet, nacke och axlar gör behandlingen ännu mer effektiv.
60 min 94 EUR, med massage 75 min 109 EUR

Medex Antioxidant
Vårdande och förebyggande ansiktsbehandling. En behandling baserad på antioxidanter och vitaminer
som förebygger hudproblem, såsom rynkor och pigmentfläckar. Behandlingen inkluderar en stimulerande grundrengöring, balansering av hudens pH-värde, exfoliering och mask samt produkter anpassade efter hudens behov. Effekten förhöjs med massage för ansikte och dekolletage.
75 min 119 EUR

Medex Lifting
Lyftande ansiktsmassage. Återupplivar hudtonen och förbättrar elasticiteten. Inkluderar en stimulerande grundrengöring, balansering av hudens pH-värde, enzympeeling, behandling för ögonområdet, serum, massage av ansikte och dekolletage samt en uppstramande kollagenmask för ansiktet.
90 min 136 EUR

Hand- och fotbehandlingar

Spamanikyr
Utjämnande manikyr. Inkluderar exfoliering, nagelfilning, nagelbandsbehandling, massage och lackning. En flaska nagellack ingår i priset.
60 min 89 EUR

Spapedikyr
Mjukgörande pedikyr. Inkluderar avlägsnande av hård hud, nagel- och nagelbandsbehandling, avslappnande massage och lack. En flaska nagellack ingår i priset.
60 min 89 EUR

Parbehandlingar

Välgörande paket som planeras för två personer samtidigt i ett behandlingsrum.

Massage Just For Us
Kvalitetstid för två. Behandlingen fokuserar på ryggområdet och inkluderar värmebehandling, rengöring, massage, mask samt en avslappnande hot stone-massage som avslutning.
60 min 85 EUR/person

Avslappning
Behandlingspaketet för avslappning inkluderar en uppiggande indisk huvudmassage, en välgörande aromamassage för ryggen samt en avslappnande hot stone-massage som avslutning.
75 min 99 EUR/person

Fabulous
Välgörande behandlingspaket som inkluderar Medex Fresh Up-ansiktsbehandling, klassisk massage av övre ryggen, nacke och axlar samt hot stone–massage som avslutning.
90 min 129 EUR/person

Massage och helkroppsbehandlingar

Eden’s Eva Classic-massage
En klassisk massage som tar bort muskelspänningar och får dig att slappna av. Massagen börjar med en mjukgörande rengöring av ryggen.
30 min 49 EUR
45 min 65 EUR
60 min 78 EUR
75 min 99 EUR
90 min 120 EUR

Shirobhyanga huvudmassge
En uppiggande indisk huvudmassage. Massage av huvud, nacke och axlar med jungfrukokosolja. Hjälper mot huvudvärk, sömnproblem och stress. Jungfrukokosolja återfuktar och behandlar huden.
45 min 89 EUR

Aromamassage
Avslappnande aromamassage för hela kroppen. En avslappnande massage som lindrar muskelspänningar och stimulerar ämnesomsättningen. Här kombineras den läkande kraften av naturliga eteriska oljor och beröring. 90-minuters behandling som även inkluderar en lymfatisk tryckmassage för ansiktet.
60 min 99 EUR
90 min 129 EUR

Hot Stone-massage
Avslappnande hot stone-massage för kroppen. En hot stone-massage som har en avslappnande och djupgående effekt på muskeln. Behandlingen kombinerar varm olja, klassisk massage och varma stenar för att lindra muskelspänningar och ge avslappning.
60 min 99 EUR

Chokladmassage
En lyxig chokladmassage för din rygg. En njutningsfull helryggsmassage med varm chokladolja som får dig att slappna av och lindrar stress. Chokladoljan behandlar huden samtidigt som den ökar produktionen av lyckohormon.
45 min 89 EUR

Behandlingspaket

Stresslindring
Lindrar stress. Ett behandlingspaket som ger stresslindring och avslappning, inklusive indisk huvudmassage och en klassisk massage för rygg och nacke som lindrar muskelspänningar. Gästernas favorit! Låt behandlingen göra underverk för ditt välbefinnande!
75 min 124 EUR

Blivande mamma
En välgörande behandling för dig som väntar barn. En välgörande massage för blivande mammor som ger avkoppling för kropp och själ. I behandlingen ingår ett bad som aktiverar cirkulationen och lindrar svullnad i fötterna, exfoliering samt en skön massage för hela kroppen. I behandlingen används THANN Shiso Body Butter som förebygger och behandlar bristningar.
75 min 129 EUR

Beautiful Spa Day
En perfekt skönhetsdag som inkluderar en balanserande Medex Beauty-ansiktsbehandling, formning och färgning av ögonbryn samt antingen en spapedikyr eller spamanikyr, enligt ditt önskemål.
120 min 175 EUR

Behandlingspaket för ditt spabsök

Behandlingspaket måste bokas i förväg via skönhetssalongen på 020-7032512 eller på salongens webbplats.

Spa & välgörande behandlingar
Paketet inkluderar obegränsad användning av spaområdet, 30 min Shirobhyanga huvudmassage, 15 min avslappnande hot stone-massage, en uppiggande massage av huvud, nacke och axlar med varm jungfrukokosolja samt hyra av morgonrock, tofflor och handduk.
95 EUR

Spa & skönhet
Paketet inkluderar obegränsad användning av spaområdet, 45 min uppfriskande Medex Fresh Up-ansiktsbehandling samt hyra av morgonrock, tofflor och handduk.
95 EUR

Spa & massage
Paketet inkluderar obegränsad användning av spaområdet, 45 min klassisk massage med uppvärmd aromolja för att lindra muskelspänningar samt hyra av morgonrock, tofflor och handduk.
95 EUR

Välgörande dag
Paketet inkluderar obegränsad användning av spaområdet, behandlingspaketet Fabulous som inkluderar en klassisk massage för övre ryggen, nacke och axlar, ansiktsbehandlingen Medex Fresh Up, avslappnande hot stone-massage samt hyra av morgonrock, tofflor och handduk. Vi serverar te i slutet av behandlingen.
150 EUR