Boka - garanterat bäst pris

Restaurant
Restaurant
Tillbaka till hotellets startsida

Ravintola Aulanko

Vår restaurang är en rymlig, ljus och mysig lokal för en frukostbuffé, en god affärslunch eller en festlig buffé för speciella tillfällen. Restaurangen erbjuder en fantastisk utsikt över sjön Vanajavesi, som du även ser från den mysiga terrassen på sommaren.

Boka restaurang

Boka bord online

Kafé och restaurang Karlberg i spabyggnaden är öppen vid lunchtid på utvalda dagar. Restaurangen serverar en lunchbuffé på vardagar som är tillgänglig för grupper vid förhandsbokning och som då även är tillgänglig för hotellgäster. Mer information finns i hotellreceptionen.

Boka bord! Vi rekommenderar att du bokar bord i god tid eftersom restaurangen endast har plats för ett begränsat antal gäster.

Little Italy erbjuder enkel och okomplicerad mat. Kafé och restaurang Karlberg i spabyggnaden är öppen för lunch på utvalda dagar. Restaurang Aulanko serverar en lunchbuffé på vardagar som är tillgänglig för grupper vid förhandsbokning och som då även är tillgänglig för hotellgäster. Mer information finns i hotellreceptionen.

Som Scandic Friends-medlem får du 10 % rabatt på mat i våra restauranger under helger och utvalda helgdagar. Dessutom erbjuder vi flera rabatter på mat och dryck, be restaurangen om mer information. Om du inte är medlem än, gå med nu!

Öppettider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-09:30, Sat-Sun 07:00-11:00