Bowlinghall

På Scandic Laajavuori i Jyväskylä kan du bowla i en bowlinghall med sex självlysande banor.För bokningar och frågor, kontakta hotellets bar och café Food Market.

Öppettider

  • Mon-Sun 8:00-21:00

Priser

  • 34 EUR/bana/match
  • Mån–tor kl. 09.00–16.00 23 EUR/bana/spel
  • Mån–tor kl. 09.00–16.00 studenter och pensionärer 16 EUR/bana/match. Du måste kunna uppvisa ett studentkort med foto/pensionärskort.

En match varar i 55 minuter och priset inkluderar skor och klot. Även utan självlysande banor vid bokning av hela hallen.

Vardagspriserna gäller inte under allmänna helgdagar och skollov, förutom sommarlovet.

Bowling med instruktör

En matnyttig lektion för alla som är nya på bowling. Lektionsdelen börjar med att instruktören förklarar hur man väljer rätt bowlingskor och klot. Kastövningarna är inriktade på en korrekt ansats och kastteknik. När det är dags att spela börjar instruktören med att berätta om bowlingens etikett, regler och poängsystem. Lektionsdelen varar i 30 minuter, och sedan är det dags att pröva de nyvunna kunskaperna i praktiken i ytterligare 25 minuter under samma bantid. Priset för instruktör + banhyra tillkommer utöver det angivna priset. Pris 65 EUR/5 personer, ytterligare personer 8 EUR/person.