Scandic Park Helsinki

Boka - garanterat bäst pris

Ange ett hotell eller en destination
Ange datum
Ange datum
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rum
Antal rum:
Flera rum kan inte bokas samtidigt med presentkort Det går inte att boka flera rum samtidigt, när du bokar en bonusnatt.
Rum {{room.index}}:
Ange barnets ålder

Om du bokar ett erbjudande eller avtalspris krävs en särskild bokningskod. Använd inga specialtecken som (.) (,) (-) (:). För bokning med koden VOF ber vi dig ringa oss 08-517 517 00.

Spara din bokningskod till nästa gång du besöker sidan, genom att klicka i rutan "Kom ihåg". Klicka inte i rutan om du använder en allmän dator, då kan obehöriga komma åt din bokningskod.

Ogiltig bokningskod
Flera rum kan inte bokas samtidigt med presentkort

Gäller för dig med förbetalda Bonus Cheques. För vissa rumstyper och hotell tillkommer ett tillägg.

Gäller medlemmar i Scandic Friends. För att boka en bonusnatt behöver du logga in med ditt medlemsnummer och lösenord.

Det går inte att boka flera rum samtidigt, när du bokar en bonusnatt.
Tillbaka till hotellets startsida

Gym och hälsa

Hotellet har ett modernt, mycket rymligt och välutrustat gym. Om du föredrar att motionera utomhus kan du låna en cykel eller gåstavar, och vi tipsar gärna om de bästa friluftsområdena i området.

Ladda batterierna på Scandic

Bredvid hotellet ligger ett modernt och rymligt gym, BeAlive Health Club, där du hittar allt från konditions- och styrketräning till massage och skönhetsbehandlingar. Totalrenoverade lokaler med utrustning från TechnoGym ger dig alla förutsättningar för ett lyckat träningspass! Observera att personer under 18 år inte får använda hotellets gym.

Relaxavdelningen intill poolen på översta våningen har separata bastur för män och kvinnor. Du kan även ge dig ut och träna och låna en cykel eller gåstavar i receptionen. Tölöviken, som ligger alldeles intill hotellet, är en utmärkt plats för utomhusträning.

Privat bastu och badtunna:
Vår privata bastu på översta våningen är det perfekta stället att varva ner på. Beundra den fantastiska utsikten över Tölöviken medan ni njuter av värmen från badtunnan och något kallt att dricka. I den privata bastun kan ni roa er hela kvällen, och efter bastun kan ni njuta av goda tilltugg framför eldstaden i den mysiga relaxavdelningen. Vår badtunna kan bokas tillsammans med bastun. Bokningar kan göras på vardagar genom vårt bokningskontor på +358 10 80 8002.

Faciliteter på hotellet

BeAlive Health Club

Gym

Sauna

Bastu

Separat bastu för kvinnor och män: Ja
Pool

Inomhuspool

Poolens bredd: 6 m
Poolens längd: 12 m
Poolens djup från: 1,5 m
Poolens djup till: 1,5 m