Scandic Paasi, clothing at reception
Scandic Paasi, clothing at reception coutryard scandic paasi hotel hakaniemi helsinki finland

Scandic Paasi

Boka ett möte

Ogiltigt antal
Detaljer
Kontaktperson måste fyllas i Ogiltiga tecken
Ogiltiga tecken
E-post måste fyllas i Ogiltig e-postadress
Telefon måste fyllas i Ogiltigt telefonnummer
Ogiltigt format

Vi kommer att behandla dina personliga uppgifter på ett legitimt sätt enligt GDPR

Tillbaka till hotellets startsida

Möten, konferenser & events

Hotell Scandic Paasi ligger i anslutning till Paasitorni kongress- och mötescenter i Siltasaariområdet i Helsingfors. Paasitornis möteskomplex har närmare 30 funktionella, inspirerande, historiska och moderna rum för upp till 800 deltagare.

4.5 1857 Omdömen från TripAdvisor

Kontakta oss

Paasitorni kongress- och mötescenter kan hålla evenemang för upp till 800 personer. Våra olika lokaler uppdaterades våren 2012 med 3 nya mötesrum och en foajé. I vår får vi ett tillskott till vårt ursprungliga restaurangutbud när restaurang Meripaviljonki öppnar sina dörrar 8 april 2015. Med nya möteslokaler och restaurang Paasitorni, kommer Scandic Paasi att erbjuda ett ännu mer mångsidigt servicepaket där kunder hittar allt de behöver under ett och samma tak. Hotellet, mötescentret och restaurangerna utgör en livlig och kundvänlig helhet, där du enkelt tar dig mellan byggnadens olika delar genom inomhuspassager och innergården. Ytterligare information om våra mötes- och festlokaler på Paasitorni finns på paasitorni.fi

Paasitorni bokas på tel.: +358 9 7089 611 eller e-post: myynti@paasitorni.fi

Se videon "Paasitorni Helsingin sydämessä" om Paasitornis historia och kompletta serviceutbud. Se videon på Paasitornis webbsida.