Boka - garanterat bäst pris

Nyrenoverat och avslappnat hotell på ett centralt läge i stadsdelen Kallio med goda transportförbindelser i närheten. Helsingfors restauranger, evenemang och serviceutbud finns på bekvämt avstånd från hotellet. Hotellet återspeglar den autentiska och lite ruffiga känslan i den här bohemiska stadsdelen.

Read more about Scandic Kallio

Nyrenoverade Scandic Kallio är det enda hotellet i området som återspeglar den lite ruffiga känslan och äktheten i den här stadsdelen. Färgvalen och möblerna i rummen speglar den urbana atmosfären i Kallio, samtidigt som de är jordnära. Vissa rum har utsikt över Kallios livliga gator, medan andra vetter mot den lugna innergården. I hotellkorridorerna kan du se affischer med ett gatukonsttema.

Hotellets bastur värms upp varje dag. Det finns även en shop som är öppen dygnet runt och fritt wifi i alla delar av hotellet. Den stämningsfulla baren är populär både bland hotellgäster och stadens invånare.

Det är enkelt att ta sig till och från hotellet, eftersom det ligger alldeles i närheten av Helsingfors centrum med allmänna transportmedel på bekvämt avstånd. Spårvagnen stannar precis framför hotellet och den närmaste tunnelbanestationen ligger bara en kort promenad bort. Det finns gott om mysiga restauranger, idrottsanläggningar och dessutom den legendariska bastun Harjutori i närheten. Härifrån är det enkelt att utforska vintagebutikerna, konstgallerier och fristående caféer. Nöjesfältet Linnanmäki, teatrar och de många evenemangen på Suvilahti ligger bara en kort promenad bort.

3.5 172 Omdömen från TripAdvisor

Svanenmärkt 4055 0576

Hitta hit

Scandic Kallio Telefon

+358 300308408 Pris 0,16 €/min + lokal samtalsavgift

Vägbeskrivningar

Vägbeskrivningar Google Maps

Scandic Kallio Adress

Läntinen Brahenkatu 2
Helsinki