Concierge

Restaurangbokningar, biljetter till operan eller en överraskning till din älskling? Vår concierge gör din vistelse hos oss på Marski och i Helsingfors ännu bättre.vi delar med oss av våra insidertips för din vistelse

Oavsett om det gäller den perfekta rekommendationen för en speciell kväll, det närmaste stället för att köpa ikonisk finsk design eller något nytt du aldrig har sett tidigare, så finns vårt concierge-team här för dig! Med sin erfarenhet och stora kunskap om staden kommer våra concierger att göra din vistelse på Marski och i Helsingfors till något alldeles särskilt.

Här är några av våra favoriter i Helsingfors, men kom gärna och prata med oss för att få reda på mer!

  • Stadsdelarna Eira och Katajanokka. Om du är intresserad av arkitektur eller bara tycker om vackra saker ska du bege dig till de här stadsdelarna. Här finns små, slingrande gator med vackra byggnader i nationalromantisk stil med mängder av magiska detaljer. Den nationalromantiska stilen är den nordiska formen av art nouveau, och du kan hitta många exempel runt om i staden.
  • Kauniste shop. Mitt över gatan från Helsingfors domkyrka hittar du den här lilla designbutiken som säljer vackra vardagsföremål med moderna och fräscha mönster av lokala designers.. Du kan köpa allt från en kökshandduk till ett mobilskal eller tyger och göra egna vackra gardiner!
  • Sofiankatu. Om du befinner dig på Senatstorget ska du kika efter Sofiankatu. Den här lilla gatan döljer något intressant. Det är i själva verket en ”museigata”! Du kommer se att gatan är indelad i tre olika delar: den ryska perioden, den svenska perioden och den moderna perioden.

Kontakta vår concierge på concierge.marski@scandichotels.com eller på telefon +358 406204103