Boka - garanterat bäst pris

Bo i hippa Vesterbro, mitt i det vibrerande Köpenhamn där klassisk arkitektur från 1880-talet möter trendig inredning. Här har du nära till restauranger, barer och små designbutiker. Hotellet ligger bara ett par minuters gångväg från nöjesparken Tivoli, centralstationen och butikerna på Strøget (stadsdelen med gågator).

Read more about Scandic Webers

Vill du bo i Vesterbro, den populäraste delen av Köpenhamn? Då är Scandic Webers rätt hotell för dig. Följ stadslivet, de senaste sportevenemangen på tv:n eller spela en runda shuffleboard i vår Heineken-bar medan du njuter av en kall öl, en god drink eller något lättare tilltugg. På sommaren är vår mysiga gårdsplan ett populärt ställe för att träffa vänner eller kollegor och ta en drink.

När du bor på Scandic Webers bjuder hotellet på en liten bonusgåva; ”Bar Social”, tisdag till lördag mellan kl. 17 och 18. Du som är hotellgäst kan då njuta av en kostnadsfri drink, öl, lemonad eller ett glas vin.

På hotellet har vi ett mindre antal cyklar som du kan låna. Det är en fantastisk möjlighet att uppleva Köpenhamn tillsammans med stadens cykelburna invånare. Om du vill höja pulsen så ligger hotellet nära Søerne – sjöarna där några av Köpenhamns populäraste löparspår finns. Om du kommer till Scandic Webers med bil så finns det parkering på gatorna strax intill hotellet. Vi samarbetar också med Saga P-hus. Ett parkeringshus med flera våningar som ligger ca 100 m från hotellet.

Detta unika cityhotell ligger i centrala Köpenhamn, i stadsdelen Vesterbro. I hippa Vesterbro hittar du allt från gourmetrestauranger och barer till små, pittoreska butiker. Kom ihåg att besöka Köpenhamns största turistattraktioner, som nöjesparken Tivoli, Strøget och Rundetaarn. Alla ligger inom gångavstånd från hotellet. Du kan köpa rabatterade biljetter till Köpenhamns största sevärdheter i receptionen. Hotellet ligger bara ett par minuter från Köpenhamns centralstation och därifrån kan du ta tåget till Köpenhamns flygplats Kastrup. Från centralstationen kan du även ta bussar eller taxi när som helst.

3.5 1612 Omdömen från TripAdvisor

Svanenmärkt 5055 0130

Hitta hit

Scandic Webers Telefon

+45 33 31 14 32

Vägbeskrivningar

Vägbeskrivningar Google Maps

Scandic Webers Adress

Vesterbrogade 11B
Copenhagen V