Wellness-behandlingar

På Spectrum Wellness erbjuder vi ett brett utbud av behandlingar för både kropp och själ. Kliv in i en värld av välbefinnande och avsluta en avkopplande behandling med full tillgång till vårt wellnessområde.EKOLOGISKT, NATURLIGT OCH HÅLLBART 

På SPECTRUM WELLNESS vill vi ge din kropp det allra bästa naturen har att erbjuda samtidigt som vi undviker onödiga kemikalier, plast och andra tillsatser. Vi tror att din hud mår som bäst av naturliga metoder och naturliga produkter. Av denna anledning använder vi endast rena mandeloljor, eteriska oljor, ekologiska örter och salter, samt ingredienser från våra egna kök och örtträdgårdar. Vi använder unika produkter från Yroli, vars huvudingredienser är mikroalger, nordiska bär och afrikanska frukter – som alla är friväxande eller ekologiska och ansvarsfullt odlade. Detta innebär att vi erbjuder unika och hållbara behandlingar.  

Alla behandlingar betalas vid bokningstillfället.  

Scandic Signature-behandling

Vår signaturbehandling är den ultimata behandlingen för din kropp. Här får du en helkroppsbehandling med de bästa, ekologiska och hållbara Yroli-produkterna.  
Vi börjar med en skonsam skrubb av hela baksidan av kroppen, följt av en ansiktspeeling och massage. Därefter skrubbar vi framsidan av kroppen, innan det är dags för en avkopplande kroppsmassage där kroppsoljan från Yroli får arbeta med hudens mikrobiom, vilket får huden att kännas fräsch och levande igen. Sedan masserar vi in Yroli kroppslotion i huden och fulländar behandlingen med en ansiktsmask – och detta följs av en stresslindrande halsmassage. En allt-i-ett-behandling som ger lugn och balans till kropp och själ.  

90 min kostar 1 595 DKK (i detta ingår 2,5 timmars tillgång till vår wellness-avdelning)

Pre-Beach-behandling (juni–augusti)

Pre-Beach är en säsongsbehandling, och namnet säger allt. En behandling som gör dig sommarklar för en resa till stranden eller staden. Vi torrborstar kroppen för att avlägsna döda hudceller och ge huden en naturlig lyster samtidigt som det minskar celluliter. Du får sedan en massage med Yroli kroppsolja, för en upplyftande effekt som både stärker och skyddar huden. Till sist smörjs hela din kropp in med Yrolis fantastiska lättabsorberande och skyddande solskyddsfaktor. Behandlingen avslutas med en kort, avkopplande och återfuktande ansiktsbehandling som ger huden en upplyftande och fräsch känsla.

70 min kostar 1 295 DKK (i detta ingår 2,5 timmars tillgång till vår wellness-avdelning)

Mommylicious

En underbar behandling när graviditeten gör att energinivåerna sjunker – i början, mitten eller slutet av graviditeten. Du får en avkopplande helkroppsmassage med extra uppmärksamhet på fötterna och ryggen med våra ekologiska och hållbara produkter från Yroli. Vi lägger fokus på de områden där kroppen är som mest ansträngd och ägnar extra omsorg och uppmärksamhet åt dessa platser. Du lämnar behandlingen med ny energi och en känsla av att ha blivit ompysslad.

80 min kostar 1 295 DKK (i detta ingår 2,5 timmars tillgång till vår wellness-avdelning)

Spectrum Signature Organic Wrap

En lyxig behandling för alla årstider. Du deltar aktivt i denna behandling som utförs i ditt eget behandlingsrum. Det här är en kombination av self-care och behandling. Du påbörjar behandlingen själv med en kroppsskrubb av ingredienser från vårt eget kök och köksträdgården, som vi förbereder för dig. När du skrubbat dig i lugn och ro sköljer du av dig i duschen. Därefter smörjer din behandlare in dig med ett omslag som gör huden mjuk och len. Slutligen kopplar du av i din body wrap medan du lyssnar på rogivande musik, innan du duschar av dig och smörjer in dig med en härlig kroppsolja eller lotion från Yroli.

60 min kostar 695 DKK (i detta ingår 2,5 timmars tillgång till vår wellness-avdelning)

Wellness-massage

För dig som behöver en avstressande paus från vardagen kan vi erbjuda en avkopplande wellness-massage.  Du får en mjuk massage medan du ligger och lyssnar på rogivande musik samtidigt som doften av eteriska oljor sprider sig i rummet. Den här behandlingen ger kroppen en chans att återhämta sig efter en lång shoppingdag, en ansträngande flygtur eller andra aktiviteter.  

30 min kostar 595 DKK | 60 min kostar 895 DKK | 75 min kostar 1095 DKK.
(i detta ingår 2,5 timmars tillgång till vår wellness-avdelning)

Scandic Enjoy Yourself – egenbehandlingar

Dessa behandlingar kan du utföra själv i den lugna och stressfria miljön i vår wellness-avdelning. Vi tillhandahåller ingredienserna och en guide till hur du utför önskad behandling – och du bestämmer hur länge du vill pyssla om dig själv. 

Rasul egenbehandling

Rasul-spabehandlingen är en underbar, upplyftande, läkande och renande kroppsbehandling med marockansk lera. Under behandlingen visar vi dig till vårt privata Rasul-rum som du har helt för dig själv. Vi visar hur man applicerar olika typer av lera, så du känner dig säker på att du använder dem på rätt sätt. Du börjar med en salt-/örtskrubb och sköljer sedan av dig i duschen. Därefter är det dags att applicera de olika typerna av minerallera på dig själv och på varandra, innan du sätter dig i din egen ångkammare och upplever ångans fuktgivande effekt flera gånger – alltmedan du känner hur vattenmolekylerna samverkar med de olika typerna av lera. I slutet av ångsessionen sköljer du av allt igen innan det är dags att applicera en lyxig kroppsolja som ser till att kroppens mikrobiom får all näring som behövs. 

45 minuters session.

1 person 695 DKK | 2 personer 1 095 DKK (inklusive 2,5 timmars tillgång till wellness-avdelningen)

Ansiktsbehandling – Go to Work

Du får en bricka med 4 små pads och en skål med Yrolis micellära vatten som stärker och rengör huden. Dessutom får du en liten skål med ansiktsskrubb för exfoliering av ansiktet och en skål med Yroli Facial Oil nr. 1. Nu är du redo att möta dagen med vacker, glänsande hud. 

Pris: 595 DKK per behandling (i detta ingår 2,5 timmars tillgång till vår wellness-avdelning)
Priset för gäster som har bokat en av våra wellness-vistelser och därmed har tillgång till wellness-avdelningen är 150 DKK.

Ansiktsbehandling – Go to bed

Du får en bricka med 4 små pads och en skål med Yrolis micellära vatten som stärker och rengör huden. Dessutom får du en liten skål med ansiktsskrubb för exfoliering av ansiktet och en skål med Yrolis leave-on-mask. Du är nu redo för natten. 

Pris: 595 DKK per behandling (i detta ingår 2,5 timmars tillgång till vår wellness-avdelning)
Priset för gäster som har bokat en av våra wellness-vistelser och därmed har tillgång till wellness-avdelningen är 150 DKK.

Fotbehandling – Happy feet

Du får en bricka med 3 skålar: 1 med Yroli kroppsskrubb, 1 med Yroli kroppsolja och en med lotion. Vi förbereder ett fotbad med salt och eterisk olja åt dig, och du sitter och skrubbar dina fötter innan du låter det varma fotbadet lindra spänningen och belastningen i dina fötter. Du avslutar behandlingen med att ge dina fötter en välförtjänt fuktbehandling med en lyxig Yroli-lotion.

Pris: 595 DKK per behandling (i detta ingår 2,5 timmars tillgång till vår wellness-avdelning)
Priset för gäster som har bokat en av våra wellness-vistelser och därmed har tillgång till wellness-avdelningen är 150 DKK.

Alla priser är i danska kronor och inkluderar moms och service. Behandlingar måste betalas vid bokningstillfället. Alla behandlingar, förutom Scandic Enjoy Yourself, kan avbokas utan kostnad upp till 48 timmar före besöket. Avgiften för avbokningar mellan 48 och 24 timmar före bokad tid är 50 % av behandlingspriset. Avgiften för avbokningar mindre än 24 timmar före bokad tid är 100 % av behandlingspriset.