Meeting room of Scandic Palace Hotel in Copenhagen
Meeting room of Scandic Palace Hotel in Copenhagen Meeting room of Scandic Palace Hotel in Copenhagen Meeting room of Scandic Palace Hotel in Copenhagen Meeting room Lamp by the window Lamps Detail image of cakes Detail of bowls in meeting room
Tillbaka till hotellets startsida

Möten, konferenser och evenemang

Scandic Palace Hotel har fantastiska lokaler och erbjuder en perfekt miljö för möten och konferenser mitt i Köpenhamn.

4.0 3373 Omdömen från TripAdvisor

Våningsplan för affärsmöten

När det är dags att samarbeta och lösa viktiga frågor eller fatta viktiga beslut erbjuder Scandic Palace Hotel på Rådhuspladsen i Köpenhamn utmärkta möteslokaler.
Vårt våningsplan för affärsmöten designades ursprungligen av Anton Rosen, en internationellt ansedd pionjär inom dansk art nouveau. Det har nu renoverats för att skapa en perfekt miljö för engagerade möten med passionerade personer.

Vi lägger vår själ i detaljerna och tillhandahåller absolut toppservice. När du håller ett möte i våra exklusiva mötesrum i Köpenhamn får du en personlig värd som ser till att ditt evenemang blir en succé. Vi lovar total diskretion för alla aktiviteter du håller på vårt våningsplan för affärsmöten.

Interiör och design

Köpenhamns nya våningsplan för affärsmöten är skräddarsytt för möten som gör historia. Här möter den senaste tekniken elegant design, för att skapa en inspirerande miljö som skapar komfort och stimulerar till engagemang.

Upplev den speciella atmosfären, sätenas fantastiska komfort, behaglig ljussättning och bra ljud från Bose-högtalare och Apple TV i alla våra konferensrum. Självklart erbjuder vi fritt wifi på hela hotellet.

Mat och dryck

Vårt kök strävar efter att skapa menyer som skämmer bort och glädjer gästerna. Till exempel ser de till att välja ekologiskt griskött från lösgående grisar som vuxit upp vid Knuthenlund på Lolland, eller lamm från en gård nära Waddensjön på Jyllands västkust. Till och med vårt kaffe är gjort av rostade kaffebönor som odlas ekologiskt och hållbarhetscertifierat. Vår mat lagas från grunden och serveras med vackra kuvert från Broste Copenhagen, för att skapa en minnesvärd kulinarisk upplevelse och inspirera gästerna med himmelska resultat.

Mötesrum: Flora 1

Exklusiva möteslokaler i Köpenhamn | Flora 1 | Scandic Palace Hotel

Vårt största konferensrum, Flora 1, är flexibelt och har plats för upp till 50 personer. Det passar särskilt bra för större styrelsemöten, presentationer, paneldiskussioner och mindre, vanliga möten. Upplev den speciella atmosfären, sätenas fantastiska komfort och den behagliga ljussättningen i Flora 1.

Ljud från Bose och Apple TV-system ser till att tekniken är på topp för att stimulera publikens engagemang. En annan fördel är den vidsträckta utsikten över stadshuset som du ser medan du sitter i Walter Knolls Leadchair, som är specialdesignad för bästa komfort.

Njut av omgivningarna samtidigt som du har fullt fokus på dagens agenda.


Mötesrum: Flora 2

Exklusiva möteslokaler i Köpenhamn | Flora 2 | Scandic Palace Hotel

Flora 2 har plats för 14 personer. Rummet är utrustat med videokonferensmöjligheter. Rummen har ljudsystem från Bose, Apple TV, ClickShare trådlösa projektorer, Nespresso-kaffemaskiner, minikyl för kylda drycker och en underbar utsikt över stadshuset.

Flora 2 är perfekt för styrelsemöten samt för andra möten som kräver diskretion och sekretess.

Walter Knolls konferensbord Keypiece uppfyller alla krav för möten avsedda att göra historia. Tom Dixon designade ljussättningen för att skapa perfekt stämning för innovativt arbete och samarbete.

Flora 2 erbjuder en miljö som håller deltagarna fokuserade och inspirerar till kreativitet.

Möteslokal: Flora 3

Exklusiva möteslokaler i Köpenhamn | Flora 3 | Scandic Palace Hotel

Precis som Flora 2 har Flora 3 plats för 14 personer. Rummet är också utrustat med videokonferensmöjligheter, ljudsystem från Bose, Apple TV, ClickShare trådlösa projektorer, Nespresso-kaffemaskiner, minikyl för kylda drycker och en vacker utsikt.

Vi rekommenderar Flora 3 för styrelsemöten samt för andra möten som kräver diskretion och sekretess.

Walter Knolls konferensbord Keypiece gör ett djärvt intryck för möten avsedda att göra historia. Tom Dixon är designern bakom ljussättningen som skapar ett perfekt mötesutrymme för innovativt arbete och samarbete.

Låt inspirationen flöda, och dyk ner i frågor och idéer som verkligen betyder något.

Dagspaket – Scandic Palace Hotel
 • 78 78 m2 24-50 max 50 pers.

  Flora 1

 • 25 25 m2 14 max 14 pers.

  Flora 2

 • 28 28 m2 14 max 14 pers.

  Flora 3