Boka - garanterat bäst pris

Restaurant seating at Scandic CPH Strandpark
Restaurant seating at Scandic CPH Strandpark sofa area in restaurant at cph strandpark in copenhagen Terrace Restaurant at Scandic CPH Strandpark
Tillbaka till hotellets startsida

SEATING restaurang

Vår restaurang på första våningen erbjuder en vacker utsikt över Öresund och en utsökt meny med fokus på hälsosamma och hållbara rätter som tillagas med danska ingredienser. På morgonen är det här du hittar vår klassiska frukostbuffé, som garanterar en perfekt start på dagen.

Boka restaurang

Boka bord online

På SEATING hyllar vi närområdet, den danska naturen och den välkomnande, informella atmosfären som kännetecknar Scandic.

Våra passionerade kockar skapar utsökta rätter inspirerade av årstiderna, Öresunds brusande vågor, den livliga strandparken och den vilda, råa naturen på ön Saltholm. Oavsett om du söker nya matupplevelser eller välkända favoriter har vi något för dig. Fisken som fångas på ett hållbart sätt i haven utanför Danmark och köttet kommer ifrån prisbelönta Finnish Natural Cattle from Freygaard, och är tillagad med de finaste örterna som naturen har att erbjuda.

Luta dig tillbaka och koppla av i den rogivande atmosfären medan vi skämmer bort dig med utsökta matupplevelser på SEATING.

Öppettider

Opening hours
Breakfast: Mon-Sun 06:00-11:00
Dinner: Mon-Sun 17:00-21:30