Besök LEGO®:s fantastiska världKöp din biljett till LEGOLAND® hos oss och slipp köerna

Du kan köpa din biljett till LEGOLAND® hos oss på Scandic Kolding. Du slipper stå i kö vid huvudentrén och kan i stället gå rakt in i parken – utan att slösa någon tid! Boka ditt rum på Scandic Kolding och köp dina biljetter på plats i receptionen på hotellet vid ankomst.

Högre, vildare och mycket mer LEGOLAND® 2017

Upplev hela världen på LEGOLAND®: Titta upp mot himlen och se fem av världens högsta byggnader vid WORLD’S TALLEST i Miniland. Över 830 000 LEGO®-bitar har förvandlats till kopior av fem av världens högsta byggnader: Burj Khalifa, Shanghai Tower, Makkah Royal Clock Tower Hotel, One World Trade Center och Taipei 101. Eiffeltornet och vår egen 24 cm höga LEGOTOP® har drabbats av storhetsvansinne och tagit en plats de med. Fascineras av de skyhöga modellerna, som är byggda i skala 1:150.

LEGOLAND® – fantastiska upplevelser

Upplevelserna på LEGOLAND är inte i liten skala: Upplev det ultimata LEGO® NINJAGO®-äventyret i den interaktiva LEGO® NINJAGO® The Ride, där du ska behärska elementen eld, blixt, jord och is i 3D. Utan dem kan ninjorna inte bekämpa The Great Devourer. Våga dig in i det rysliga spökhuset Ghost – The Haunted House, och upplev ett magkittlande fritt fall i bergochdalbanan Polar X-plorer. Insup doften av nybakt pinnbröd vid Hovding Langore och upplev mängder av miniäventyr från hela världen i Miniland. Från LEGOTOP® som sträcker sig 36 meter upp i luften får du en fantastisk utsikt över 65 miljoner LEGO®-bitar.

Ladda batterierna på Scandic Hotel.

Efter en lång och äventyrsfylld dag är det dags för lite avslappning och härlig mat på vårt hotell. På hotellet finns det en varierad meny och för våra yngsta gäster har vi naturligtvis en särskild, barnvänlig meny som är både hälsosam och rolig. När barnen har ätit klart kan de leka i hotellets lekrum där det finns massor av roliga aktiviteter. Efter en god natts sömn kan ni vakna upp till vår generösa frukostbuffé. Nu har ni en ny spännande dag framför er!

Ha en fantastisk vistelse!