LEGOLAND® – en värld av äventyroförglömliga upplevelser på LEGOLAND® 

Släpp loss din fantasi och utforska LEGOLAND&reg, där du hittar massor av äventyr för barn och vuxna med barnasinnet kvar. Vi har hotell i närheten där du kan koppla av efter en fantastisk dag med familjen:

Hoppa över kön och få rabatt på inträdet genom att köpa biljetter online

LEGOLAND® – fantastiska upplevelser

Stora byggäventyr väntar för både stora och små, med åtta häftiga attraktioner där du kan bygga ditt eget konstverk med DUPLO®-klossar för små fingrar och LEGO®-bitar för äldre barn och vuxna.

Upplev hela världen på LEGOLAND®: Titta upp mot himlen och se fem av världens högsta byggnader vid WORLD’S TALLEST i Miniland. Över 830 000 LEGO®-bitar har förvandlats till kopior av fem av världens högsta byggnader: Burj Khalifa, Shanghai Tower, Makkah Royal Clock Tower Hotel, One World Trade Center och Taipei 101. Eiffeltornet och vår egen 24 cm höga LEGOTOP® har drabbats av storhetsvansinne och intagit en plats de med. Fascineras av de skyhöga modellerna, som är byggda i skala 1:150.

Upplevelserna på LEGOLAND är inte i liten skala: Emmet’s Flying Adventure tar med hela familjen in i LEGO® MOVIE&trade – eller bekämpa DUPLO®-invasionen i den interaktiva Apocalypseburg Sky Battle-karusellen! Upplev det ultimata LEGO® NINJAGO®-äventyret i den interaktiva LEGO®NINJAGO® The Ride, där du ska behärska elementen eld, blixt, jord och is i 3D. Utan dem kan ninjorna inte bekämpa The Great Devourer. Våga dig in i det rysliga spökhuset Ghost – The Haunted House, och upplev ett nervkittlande fritt fall i bergochdalbanan Polar X-plorer. Utforska många små äventyr från hela världen i Miniland. 36 meter ovan marken i LEGOTOP® får du en översikt över de 65 miljonerna LEGO®-bitarna.

LEGO® House

Har du besökt LEGO® House? Ett äventyrshus i LEGO®-bitarnas hemstad Billund. Här kan du leka med inte mindre än 25 miljoner LEGO®-bitar!
Och du kan fortsätta bygga i restaurangen MINI CHEF. Du bygger din egen meny av fyra LEGO®-bitar och skannar den vid bordet så att minifigurkockarna i köket kan laga maten. 
Se fram emot en mängd aktiviteter med världens favoritbyggstenar! Observera att biljetter till LEGOLAND® inte inkluderar inträde till LEGO® House. Du kan köpa biljetter till LEGO® House på webbplatsen för LEGO® House.  

LEGO House