Scandic Aarhus City

Boka

Ange ett hotell eller en destination
Ange datum
Ange datum
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rum
Antal rum:
Flera rum kan inte bokas samtidigt med presentkort Det går inte att boka flera rum samtidigt, när du bokar en frinatt.
Rum {{room.index}}:
Ange barnets ålder

Om du bokar ett erbjudande eller avtalspris krävs en särskild bokningskod. Använd inga specialtecken som (.) (,) (-) (:). För bokning med koden VOF ber vi dig ringa oss 08-517 517 00.

Spara din bokningskod till nästa gång du besöker sidan, genom att klicka i rutan "Kom ihåg". Klicka inte i rutan om du använder en allmän dator, då kan obehöriga komma åt din bokningskod.

Ogiltig bokningskod
Flera rum kan inte bokas samtidigt med presentkort

Gäller för dig med förbetalda Bonus Cheques. För vissa rumstyper och hotell tillkommer ett tillägg.

Gäller medlemmar i Scandic Friends. För att boka en frinatt behöver du logga in med ditt medlemsnummer och lösenord.

Det går inte att boka flera rum samtidigt, när du bokar en frinatt.

Ett modernt hotell mitt i Århus med ett unikt läge för shopping, attraktioner och transportalternativ. Ett av de bästa hotellen för de som reser på veckodagar eller vill njuta av en weekendsemester. Och glöm inte att prova på en saftig biff i vår populära restaurang, The Grill.

Read more about Scandic Aarhus City

Minisemester i staden, romantisk utflykt, konferens eller networking med kollegor och vänner? Scandic Aarhus City passar för allt! Skäm bort dig själv och din familj med ett par dagar på vårt moderna hotell mitt i Århus. Hotellet är inrett i skandinavisk stil. Prova de läckra biffarna från hotellets restaurang The Grill – Drinks & Dining, som får det att vattnas i munnen. Vår bar är en mysig plats att koppla av i om du är sugen på en drink efter jobbet. Baren är en populär mötesplats både för hotellets gäster och lokalbefolkningen. Från vissa av våra gästrum på den översta våningen kan du njuta av utsikten över Århus, få en skymt av konstmuseet ARoS med dess berömda konstverk ”Regnbågen”, Århus hamn samt även skogarna och stränderna. På taket har vi solceller som förser hotellet med 90 % av den elektricitet som krävs för rumsförbrukningen. På sommaren rekommenderar vi att du provar vår honung på frukostbuffén. Den kommer från bikuporna som också finns på hotellets tak. Hotellet är också ett av de mest lättillgängliga i Danmark med 25 anpassade rum och en fullt tillgänglig konferensanläggning med modern, audiovisuell utrustning. Om du är sugen på sightseeing och motion kan du låna en av våra Scandic-cyklar och utforska Århus på två hjul. Du kan även få upp hjärtfrekvensen på vårt moderna gym som ligger under receptionen.

Hotellet är centralt beläget i Århus inom gångavstånd från butiker och sevärdheter. Besök gamla staden i Århus och AroS konstmuseum med sitt välkända Rainbow-panorama. Ta en promenad på Århus populära gågata, ”Ströget” med butiker och varuhus som till exempel Magasin du Nord och Salling, som ligger precis vid hotellet. Bo i något av våra rum på översta våningen och beundra den imponerande utsikten över Århus city och hamnen samt skogar och stränder.

4.0 716 Omdömen från TripAdvisor

Hitta hit

Scandic Aarhus City Telefon

+45 89318100

Vägbeskrivningar

Vägbeskrivningar Google Maps

Scandic Aarhus City Adress

Østergade 10
Aarhus

Ditt nästa möte hos oss. Se våra mötesrum

scandic-aarhuscity-conference-meetingarea-2.jpg

Scandic Aarhus City kan arrangera evenemang, möten och konferenser av alla typer för dig och din verksamhet. Med nio moderna och välutrustade konferensrum kan hotellet ta emot upp till 300 gäster.

Boka ett mötesrum