Webbrabatt - alla dagar

Boka hotellrum kan man göra på många sajter, men det är här på vår egen hemsida som du får det lägsta priset - med vårt save-pris får du alltid rabatt.Ta en minisemester och bo på hotell

Använd vårt Save-pris och boka ett av våra Scandichotell i sex länder! Välj och vraka bland 280 hotell- alla dagar, året runt. Vad sägs om en härlig weekend på ett nytt resmål? 

För att ta del av vårt lägsta pris ska du kika efter Save-priset. Save-priset gäller på alla Scandic - alla dagar, året runt! Ju tidigare du bokar, desto lägre pris. Bokningar återbetalas ej och kan inte om- eller avbokas. Du som är medlem i Scandic Friends får givetvis poäng. 

Barn bor bäst på Scandic

Glöm inte att barn upp till och med 12 år bor för 0 kr i vuxens rum. Det finns även flerbäddsrum som passar större familjer, samt förmånliga tonårsrum. Läs mer om vad vi erbjuder för familjer

Ps. lägre pris kan förekomma under utvalda kampanjperioder. På helger och lov kan medlemmar i Scandic Friends boka med 20% rabatt.

Vad ingår i priset?

När kan jag bo?

Alla dagar, året runt.

Hur bokar jag?

Boka online på vår hemsida. Du behöver inte ange någon bokningskod. Om det finns tillgänglighet till Save-pris kommer ett sådant rum visas på en gång i bokningsflödet.

Prisförklaring 
 "Save" är vårt webbpris och inkluderar en rabatt på vårt flexibla pris som kallas "Flex". Begränsad tillgänglighet. Bokningar återbetalas inte och kan inte heller om- eller avbokas. Betal- eller kreditkort debiteras i samband med bokningen.
Bokningsregler