Studenterbjudande

Är du eller någon du känner på jakt efter studentboende? Nu erbjuder vi 30-dagars uthyrning av studentrum inklusive frukost och städning i alla större studentstäder i Sverige, Norge, Danmark, och Finland. Från endast 10 500 kr per månad.tryggt, bekvämt med extra allt

Att hyra ett studentrum på Scandic är ett tryggt och bekvämt val medan du letar permanent boende i din nya stad. Dessutom tar vi hand om dig och ser till att du får en bra start på dagen med en god frukostbuffé, att du sover gott i en skön hotellsäng och så håller vi ditt rum rent så att du kan lägga ditt fokus på annat. Självklart har du tillgång till både gym och relaxavdelning om hotellet har ett sådant. Våra lobbys är dessutom väldigt bra arbetsplatser för ditt studiearbete. 

Studentrum inklusive frukost i en hel månad - från 10 500 kr

Vi har ett begränsat antal rum på utvalda hotell, så boka ditt studentboende redan idag! Du kan bland annat bo i studentstäderna Stockholm, Uppsala, Lund, Helsingborg, Göteborg, Umeå, Örebro, Karlstad, Linköping. För dig som pluggar utomlands finns hotell att välja i de större studentstäderna, se alla hotell som ingår i erbjudandet här bredvid.

Det har aldrig varit härligare att vara student, vi ser fram emot att ta hand om dig!

Så här fungerar det:

 • Du kan boka ditt rum till ett minimum av 30 nätter per gång, och upp till 120 dagar. 
 • Varje 30 natts-bokning är en separat bokning som förbetalas vid bokningstillfället. Den inte möjligt att ändra, avboka eller återbetalas.
 • Om du vill bo i 60 nätter gör du två separata 30 natts-bokningar, för 90 nätter gör du tre separata bokningar och för 120 nätter gör du fyra bokningar.
 • Säkra att du lägger in exakt 30 nätter när du söker på ditt rum, studentpriset visas enbart om du knappar in 30 nätter på ett av de utvalda hotellen.
 • Du kan boka för en eller två personer i rummet, pris från 10 500 kr per månad för en eller två personer.
 • Priset går enbart att boka via Scandics webb. 

Vad ingår?

 • Övernattning i 30 nätter på utvalda hotell
 • Frukostbuffé varje morgon
 • Fritt wifi
 • Tillgång till hotellets gym och relaxavdelning med jacuzzi om hotellet har ett sådant 
 • Lakan byts och rummet städas en gång i veckan

Priser: 

På våra svenska hotell betalar du 10 500 kr per månad (dvs 350 kr/natt) för en eller två personer. Det innebär att du även kan dela kostnaden med en studiekamrat.

Hur bokar jag?

Ingen bokningskod krävs: välj det hotell du vill bo på, knappa in dina datum på 30 nätter och antal personer, välj sedan "se rum och priser" och du får på en gång reda på om ett studentrum finns tillgängligt. 

Det finstilta
Erbjudandet gäller t.o.m. 30 juni 2022 (30 april för hotell Norge) och enbart för studenter, giltigt studiebevis och ID visas upp vid incheck, är ni två personer visar båda upp studiebevis. Man måste vara minst 18 år. Pris gäller i mån av plats och bokningen kan inte ändras, avbokas eller återbetalas. Ditt betalkort debiteras vid bokningstillfället och moms ingår i priset. För att kunna hålla priset så lågt som möjligt går det inte att tjäna Scandic Friends-poäng. Trots att vi inte tror det kommer hända så förbehåller sig Scandic rätten att avsluta eller flytta bokningen till ett annat hotell med 7 dagars varsel. Bor du på våra hotell i Tyskland ingår inte frukost.