Skidweekend i Falun

Boka vårt hotellpaket på Scandic Lugnet i Falun och njut av skidåkning i Bjursås. I vårt hotellpaket ingår två övernattningar och två middagar i vår restaurang samt fria SkiPass till barn under 13 år.

HOtellweekend med skidåkning i bjursås

Kombinera en weekend på hotell i Falun med härliga skiddagar i Bjursås. Mellan Scandic Lugnet och skidbackarna i Bjursås SkiCenter är det 25 km. Med 21 pister och 6 mil längdspår är Bjursås en komplett vinterdestination. Förutom skidåkning finns där ett ovanligt brett utbud av vinteraktiviteter. 

Scandic Lugnet ligger naturskönt i utkanten av Falun och alldeles invid Lugnets naturreservat och Lugnets Idrottsanläggningar. På hotellet finns pool, bastu, gym och vi erbjuder fri parkering.

Vad ingår?

  • Två övernattningar (ankomstdag torsdag eller fredag) i delat dubbelrum/familjerum
  • Två middagar i vår restaurang (barnbuffé för 69 kr/barn tillkommer)
  • Fria SkiPass till barn under 13 år på Bjursås SkiCenter
  • Barn under 13 år bor utan extra kostnad i vuxens rum
  • Sen utcheckning till kl. 17:00
  • Fri parkering vid hotellet
  • Stor frukostbuffé

Vad kostar det?

Från 1540 kr per person i delat standardrum.

När kan vi bo?

21 december 2018 - 30 april 2019.

Hur bokar jag?

Boka online med bokningskod SKICENTER

Det fintstilta 
Betalning sker i samband med vistelsen. Av- och ombokning kan ske utan kostnad fram till klockan 18.00 på ankomstdagen. Erbjudandet gäller i mån av plats och kan ej kombineras med andra erbjudande eller rabatter. SkiPass till barn under 13 år ingår vid köp av minst ett SkiPass till vuxen. Skidutrustning och skidskola bokas direkt via Bjursås SkiCenter. Bokningsregler.
De kombinerade resetjänster du erbjuds utgör en paketresa i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Mer information om centrala rättigheter enligt direktiv (EU) 2015/2302