Besök Skara Sommarland

Boka vårt hotellpaket på Scandic Billingen i centrala Skövde och ta med familjen på ett fantastiskt äventyr till Skara Sommarland!

Ett nöjesland 20 minuter från SKövde

Bara 20 min bilresa från Scandic Billingen i Skövde ligger Skara Sommarland med sitt otroliga vattenland, tempererade pooler och åkattraktioner för alla åldrar. Missa inte årets nyhet Waka Waka - första vattenrutschbanan av sitt slag i Europa, där man åker i ringar med plats för två personer i en 210 meter lång bana. Åkturen kan liknas vid skidåkning, när man tar ut skären i en sväng och där man vid varje sväng får en fartkick. Ringen man åker i färdas i en färggrann tub och på fyra ställen hamnar man på en tallriksformad öppen yta som ger en fartökning in i nästa del av attraktionen. .

Vad ingår?

Prisexempel

Från 2890 kr per familj och natt med max en extrabädd (2 vuxna och 2 barn under 13 år) och inträde för alla med egen säng.*

*för barn i vuxens säng tillkommer inträde till Skara sommarland. Biljett finns att köpa i receptionen på hotellet.

När kan vi bo?

Erbjudandet gäller 6-9 juni och alla dagar mellan 15 juni-18 augusti samt mellan 24-25 augusti 2019.

Hur bokar jag?

Boka online med bokningskod QSKARA1 för övernattning med entrébiljetter för en dag
eller med koden QSKARA för övernattning och entré för två dagar.

Det finstilta
Gäller i mån av plats. Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabatter. Bokningar kan ändras eller avbokas fram till kl. 18.00 dagen för ankomst. Betalning sker vid ankomst till hotellet. Entrébiljetter får ni på hotellet.
Bokningsregler

De kombinerade resetjänster du erbjuds utgör en paketresa i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. 
Mer information om centrala rättigheter enligt direktiv (EU) 2015/2302