20% rabatt i sommar

Bo och ät på Scandic i sommar! Vi erbjuder dig som medlem i Scandic Friends 20% rabatt på både mat och boende alla dagar mellan 23 juni och 13 augusti 2017

hotell FÖR ALLA SMAKER

Upptäck en ny spännande stad på ett pulserande cityhotell, perfekta för en romantisk hotellhelg, en staycation eller en nöjesweekend med vänner i en ny stad.

Reser du långvägars med barn och vill göra en lång bilresa kort, stanna till på något av våra familjevänliga hotell som ligger längs med vägarna. Flera av hotellen har även pool och lekrum så de små kan springa av sig.

Och för den som söker rekreation och vila har vi många harmoniska hotell nära natur där du kan pusta ut och bara vara under en helg utan måsten.

Bli medlem och boka idag

För att boka det här erbjudandet måste du först vara medlem i Scandic Friends. Det blir du enkelt här. Förmåner får du redan från första dagen! 

Vad ingår i erbjudandet?

När kan jag bo?

20% rabatt gäller under helger (fredag-söndag) och du får även 3% på vardagar (måndag-torsdag) i mån av plats. Under sommaren gäller rabatten i mån av plats alla dagar under perioden 23 juni - 13 augusti.

Hur bokar jag?

Boka online med bokningskod FG2.

Du kan även kontakta vårt bokningsteam på telefon 08-517 517 00 och boka med kod FG1. Men observera att bokning via telefon endast ger dig 10% rabatt på din vistelse under helger och att ingen rabatt ges på vardagar.

Det finstilta
För att ta del av erbjudandet behöver du vara Scandic Friends-medlem, boka online med koden FG2.
20 % rabatt på boende gäller på utvalda helger (fredag-söndag) och på vardagar (måndag-torsdag) är rabatten 3 %. Rabatten dras på vårt Flex-pris. 
Erbjudandet gäller i mån av plats och på ett begränsat antal rum. 
Erbjudandet kan inte kombineras med andra rabatter, paket eller erbjudanden.
20 % rabatt på mat gäller helger på våra hotell i Sverige (för aktuella öppettider i restaurangen, kika på hotellets hemsida eller kontakta hotellet direkt).
Bokningen kan om- och avbokas fram till kl. 18.00 på ankomstdagen. 
Betalning sker vid ankomst till hotellet.
Uppvisa ditt medlemsbevis/medlemsnummer vid incheckning
Frukostbuffé ingår inte i priset på hotell i Tyskland eller i Polen
Bokningsregler