Hotellweekends till förmånligt pris

Bo och ät på Scandic! Vi erbjuder dig som medlem i Scandic Friends 20 % rabatt på boende och 10 % rabatt på mat under helger. Är du inte medlem, kan du enkelt bli det idag.

Vi har hotell FÖR ALLA SMAKER

Upptäck en ny spännande stad i vinter och bo på ett av alla våra pulserande cityhotell, perfekta för en romantisk weekend, en staycation eller en nöjesweekend med vänner. Reser du långvägars med barn och vill göra en lång bilresa kort, stanna till på något av våra familjevänliga hotell som ligger längs med vägarna. Flera av hotellen har även pool och lekrum så de små kan springa av sig.

Och för den som söker rekreation och vila har vi även många harmoniska hotell nära natur där du kan pusta ut och bara vara under en helg utan måsten. Som Scandic Friends-medlem får du minst 3 % rabatt på ditt boende om du bokar med kod FG2. När du bokar på vår hemsida tjänar du dessutom 10 % extra poäng.

För att boka det här erbjudandet måste du först vara medlem i Scandic Friends. Det blir du enkelt här. Förmåner får du redan från första dagen! 

Vad ingår i erbjudandet?

När gäller rabatten?

  • 20 % rabatt fredag-måndag och 3 % rabatt måndag-torsdag
  • Gäller i mån av plats på begränsat antal rum
  • 10 % rabatt på mat i våra restauranger och minibutiker på helger (fredag -söndag) 

Hur bokar jag?

Boka online med bokningskod FG2. Om du bokar via telefon: 08-517 517 00 gäller "FG1" som endast ger dig 10 % rabatt på helger och ingen rabatt på vardagar.

Det finstilta
Rabatten gäller vid bokning online på vår hemsida -  20 % ges på helger (fre-mån) och 3 % på övriga dagar (mån-tors). Priset kan ändras beroende på vald ankomst- och avresedag. Rabatten är dragen från vårt ordinarie Flex-pris. Bokningen kan om- och avbokas fram till kl. 18.00 på ankomstdagen. Betalning sker vid ankomst tillhotellet. Uppvisa ditt medlemsbevis eller medlemsnummer vid incheckning. Frukostbuffé ingår i priset (utom på våra hotell i Tyskland och Polen).
Bokningsregler