20% rabatt i sommar

Bo och ät på Scandic i sommar! Vi erbjuder dig som medlem i Scandic Friends 20% rabatt på både mat och boende alla dagar mellan 23 juni och 13 augusti 2017. Är du inte medlem, blir du det enkelt redan idag.

hotell FÖR ALLA SMAKER

Upptäck en ny spännande stad på ett pulserande cityhotell, perfekta för en romantisk hotellhelg, en staycation eller en nöjesweekend med vänner i en ny stad.

Reser du långvägars med barn och vill göra en lång bilresa kort, stanna till på något av våra familjevänliga hotell som ligger längs med vägarna. Flera av hotellen har även pool och lekrum så de små kan springa av sig.

Och för den som söker rekreation och vila har vi många harmoniska hotell nära natur där du kan pusta ut och bara vara under en helg utan måsten. 

När kan jag bo?

  • Alla dagar i sommar, mellan 23 juni - 13 augusti 2017
  • Utvalda helger (fredag-söndag) 2017
  • Gäller i mån av plats på begränsat antal rum

För att boka det här erbjudandet måste du först vara medlem i Scandic Friends. Det blir du enkelt här. Förmåner får du redan från första dagen! 

Vad ingår i erbjudandet?

För medlemmar:

Alltid på Scandic:

Hur bokar jag?

Boka online med bokningskod FG2.

Det finstilta
För att ta del av erbjudandet behöver du vara Scandic Friends-medlem, om du inte är medlem än kan du bli det här.
 
Erbjudandet gäller till och med 31 december och kan endast bokas online och gäller i mån av plats på begränsat antal rum.

20 % rabatt - boende på utvalda helger (fredag-söndag), alla dagar 23 juni - 13 augusti 2017. 3 % rabatt - vardagar (mån-tors).

Om du bokar via telefon: 08-517 517 00 gäller "FG1" som endast ger dig 10 % rabatt på helger och ingen rabatt på vardagar (förutom sommarperioden då rabatten gäller alla dagar 23 juni -13 augusti).

20 % rabatt på mat i våra restauranger alla dagar 23 juni - 13 augusti (undantag Danmark 28 juni - 30 juli)

Bokningen kan om- och avbokas fram till kl. 18.00 på ankomstdagen. Betalning sker vid ankomst till hotellet.

Priset som visas kan ändras beroende på vald ankomst- och avresedag. 20 % rabatt och 3 % rabatt visas som avdragen rabatt på vårt ordinarie Flex-pris.

Uppvisa ditt medlemsbevis/medlemsnummer vid incheckning
Frukostbuffé ingår inte i priset på hotell i Tyskland eller i Polen
Bokningsregler