Bo med rabatt hela sommaren

Bo och ät på Scandic! Vi erbjuder dig som medlem i Scandic Friends 20 % rabatt på boende och 10 % rabatt på mat hela sommaren. Är du inte medlem, kan du bli det enkelt idag.

Vi har hotell FÖR ALLA SMAKER

Upptäck en ny spännande stad i sommar och bo på ett av alla våra pulserande cityhotell, perfekta för en romantisk weekend, en staycation eller en nöjesweekend med vänner. Reser du långvägars med barn och vill göra en lång bilresa kort, stanna till på något av våra familjevänliga hotell som ligger längs med vägarna. Flera av hotellen har även pool och lekrum så de små kan springa av sig.

Som Scandic Friends-medlem får du minst 3 % rabatt på ditt boende om du bokar med kod FG2.  I sommar utökar vi rabatten till att gälla alla dagar mellan 21 juni och 12 augusti! När du bokar på vår hemsida tjänar du dessutom 10 % extra poäng.

För att boka det här erbjudandet måste du först vara medlem i Scandic Friends. Det blir du enkelt här. Förmåner får du redan från första dagen! 

När gäller rabatten?

  • Sommarerbjudande! 20 % rabatt på rum alla dagar 21 juni-12 augusti 2018
  • 20 % rabatt fredag-måndag och 3 % rabatt måndag-torsdag
  • Gäller i mån av plats på begränsat antal rum
  • 10 % rabatt på mat i våra restauranger och minibutiker på helger (fredag -söndag) 

Vad ingår i erbjudandet?

Hur bokar jag?

Boka online med bokningskod FG2. Om du bokar via telefon: 08-517 517 00 gäller "FG1" som endast ger dig 10 % rabatt på helger och ingen rabatt på vardagar.

Det finstilta
Rabatten gäller vid bokning online på vår hemsida -  20 % ges på helger (fre-mån) och 3 % på övriga dagar (mån-tors). Under sommarperioden 21 juni-12 augusti 2018 gäller 20 % rabatt  alla dagar i mån av plats. Priset kan ändras beroende på vald ankomst- och avresedag. Rabatten är dragen från vårt ordinarie Flex-pris. Bokningen kan om- och avbokas fram till kl. 18.00 på ankomstdagen. Betalning sker vid ankomst tillhotellet. Uppvisa ditt medlemsbevis eller medlemsnummer vid incheckning. Frukostbuffé ingår i priset (utom på våra hotell i Tyskland och Polen).
Bokningsregler