In room spa

Slurp! Säger livsnjutaren. Med vårt nya hotellpaket "In room spa" tar du begreppet self care till en helt ny nivå. Här får du spakänslan med dig in i det mysiga hotellrummet. Välj bland utvalda hotell och boka din övernattning idag. Begränsat antal rum och först till kvarn gäller!Det här ingår: 

  • Övernattning 
  • Spa Ritual kit från MARIA ÅKERBERG med sju välgörande produkter samt en bomullsnecessär
  • Badrock som du får låna under vistelsen
  • Vår goda frukostbuffé
  • Tillgång till hotellets gym 
  • Poäng och medlemsförmåner om du är medlem i Scandic Friends

Först till kvarn! Gäller endast ett begränsat antal rum på ett begränsat antal hotell.

In room spa på utvalda hotell

Vad menas med ’in room spa’? Betyder det att du hittar en bubblande jacuzzi inne på hotellrummet? Nej, men däremot menar vi att du får njuta av den härliga spakänslan genom sköna spaprodukter för ansikte och kropp och en avkopplande dusch helt utan att behöva lämna ditt rum! Faller hungern på så beställer du vad du vill äta via roomservice. För det är du värd. Om hotellet du bokar har en relaxavdelning är du självklart välkommen dit.

Så här bokar du: 

Boka på vår webb eller i vår app med koden INROOMSPA. Erbjudandet gäller i mån av plats på utvalda hotell under helger (torsdagar till söndagar) under hela våren och alla dagar under sommaren mellan 23 juni och 13 augusti. 

MARIA ÅKERBERG - hållbar hudvård från Frillesås

Från den egna solenergidrivna fabriken i halländska Frillesås, erbjuder MARIA ÅKERBERG djupverkande hudvård tillverkade av helt naturliga mineraler och ingredienser från växtriket.

Det finstilta - erbjudandet bokas på vår webb eller app. Rummet är avbokningsbart fram till klockan 18:00 på ankomstdagen. I paketet ingår frukost, spa ritual kit samt lån av badrock för det antal personer som bokats in. Erbjudandet kan inte kombineras med andra rabatter än det paketpris som anges. Relax och bastu: om hotellet du bokar har relaxavdelning har du fri tillgång till den i mån av plats. Du bokar tid vid ankomst till hotellet. Om det redan är fullbokat kan vi inte garantera en tid.