ICA-rabatt

Ett erbjudande för dig som har ICA:s kundkort. Boka din hotellvistelse på Scandic online och få hela 20 % rabatt. Gäller under alla helger och alla våra hotell.

Alla bekvämligheter

Unna dig en helg utan städning och en massa disk. Ta en paus från vardagen och njut av en härlig stund tillsammans med din vän, käresta eller familjen. När du bor på Scandic får du alltid njuta av vår populära frukostbuffé som serveras varje dag, på alla Scandichotell. Du har även fri tillgång till hotellets relaxavdelning och gym samt fri wifi.

Vad ingår?

  • Övernattning på valfritt Scandic
  • Övernattning för barn under 13 år i vuxens rum
  • Extrasängar delas ut i mån av tillgång och plats
  • Alla andra godsaker på Scandic
  • Stor frukostbuffé (ingår inte på våra hotell i Tyskland och Polen)

När kan jag bo?

ICA-rabatten gäller alla fredagar, lördagar och söndagar. Erbjudandet gäller i mån av plats och för ett begränsat antal rum.

Hur bokar jag?

Använd bokningskoden ICA när du bokar online. Du kan även ringa och uppge koden "I10". Kom ihåg att visa ditt ICA-kort vid incheckningen.

Prisförklaring
Det här erbjudandet gäller i mån av plats och för ett begränsat antal rum. Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden. Rabatten är dragen på vårt Flex-pris och gäller när du bokar ditt rum online. Bokningen kan om- och avbokas fram till kl. 18.00 på ankomstdagen. Betalning sker vid ankomst till hotellet.
Bokningsregler