Outdoor Getaway - Hotel edition

Kombinera det bästa av två världar: vacker naturupplevelse med en skön hotellvistelse. Boka Outdoor Getaway - Hotel edition så ingår picknick till din utflykt, övernattning och en god frukost.Hotellpaketet för naturälskaren

Är du van naturestradör, eller vill du besöka nya marker som nyfiken nybörjare? Boka vårt hotellpaket så gör du det enkelt för dig! Hitta din naturupplevelse och boka sedan in en hotellövernattning i närheten. Vi ser till att du får en god och mättande picknick samt fyller på din egna termos med gott kaffe.

Det här ingår:

  • Övernattning i dubbelrum eller familjerum.
  • Vår goda frukostbuffé.
  • En mättande och god picknick att ta med dig på din utflykt. Njut av en god focaccia fylld med kalkon eller vegetariskt alternativ, dryck och nötter. 
  • Tar du med dig en termos så fyller vi den med vårt goda ekologiska och rättvisemärkta kaffe. 

Så här bokar du:

Boka online på vår webb eller i vår app med bokningskoden OUTDOOR. Erbjudandet gäller på utvalda hotell under helger och semesterperioder i mån av plats.

Det finstilta: Erbjudandet gäller när du bokar via Scandics webb och app. Bokning kan ändras utan kostnad, men ej återbetalas eller avbokas. Vid ombokning kan datum, rumstyp och/eller antal personer för bokningen ändras. Antalet nätter kan ändras, men inte delas upp och måste ombokas i en sammanhängande datumperiod. Byte till annat hotell är ej möjligt. Vid ombokning till ett högre pris än det redan betalda priset betalas mellanskillnad vid incheckning. Ombokning som resulterar i ett lägre pris än betalat pris återbetalas ej. Ombokning är möjlig fram till kl. 18:00 lokal tid på ankomstdagen. Nytt boendedatum måste inträffa inom 1 år från det att du ombokar. Betal- eller kreditkort kommer debiteras när bokningen bekräftas. Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden eller rabatter. Frukost ingår. Moms är inkluderad i priset.