Besök vackra Norge

Bo på ett av våra många hotell i Norge – från Nordkap längst upp i norr till Kristiansand i söder. När du ska resa med din partner, familj eller vänner så erbjuder vi resmål och hotell som passar alla smaker. Ta lite extra tid på dig på morgonen för att njuta av vår nya frukost som är varierad, rik på energi och allergivänlig.

Trondheim

Njut av mysiga höstdagar i kulturstaden Trondheim. Besök kända attraktioner som Nidarosdomen, den gamla stadsdelen Bakklandet samt Gamle Bybro. Om vädret är bra rekommenderar vi att du åker på en båttur till den historiska Munkholmen. Våra hotell i Trondheim ligger i hjärtat av staden, på gångavstånd till shoppinggator, aktiviteter och attraktioner.

Tourist Board_Christer Rønnestad - visitBergen.com

Bergen

Besök den charmiga "staden bland de 7 fjällen". Bergen har något att erbjuda för alla smaker, oavsett om du letar efter naturupplevelser, kultur eller shopping. Ta linbanan Fløibanen till Fløyenfjället, där du hittar vandringsleder, eller besök Ulriken, de högsta av de 7 fjällen och njut av fantastiska vyer över Bergen.

Stavanger

Stavanger är känd för kulinarisk mångfald och sina vackra naturupplevelser. Åk på sightseeing med båt in i Lysefjorden eller ta på dig vandrarkängorna och njut av den fantastiska utsikten från Prekestolen eller Kjerag. På sommaren får du inte missa “Gladmaten”, regionens största matfestival. Den gamla stadsdelen erbjuder mycket bra shopping och här finns även många restauranger.

Andra populära destinationer

Sandefjord

Bo på Scandic Park Sandefjord nära hamnen, stadens centrum och fantastiska friluftsområden. Sandefjord bubblar av aktiviteter och anordnar en rad kulturevenemang som lokala kabaréer och festivalerna Fjordfesten och Fjordjazz.

Tjøme

Scandic Havna Tjøme ligger vackert på en populär sommarö med närhet till både stränderna och den vackra naturen. Här hittar du charmiga gallerior, kaféer, restauranger samt tystnad och avkoppling. Staden Tønsberg ligger bara en kort bilresa bort och erbjuder ett stimmigt nattliv med restauranger och barer.

Grimstad

Upplev en genuin norsk idyll i den charmiga konststaden. Grimstad är känd som "poeternas stad" och har lämnat spår i både Ibsens och Hamsuns texter. Besök den vackra skärgården, åk och fiska eller paddla eller utforska staden på cykel. Vårt hotell i Grimstad, Scandic Grimstad, med sitt centrala läge, är den perfekta utgångspunkten för att utforska staden.