Upplev ett dygn med 32 timmar

Har du någon gång önskat att dygnet hade fler timmar? Känt att tiden springer lite för fort? Nu har du chansen att boka in ett 32-timmarsdygn och njuta av din hotellvistelse lite längre.

Vad gör du med dina 8 extra timmar?

Många har nog någon gång önskat att dygnet hade fler timmar. Från och med 8 februari kan den önskan bli verklighet. Då inför Scandic 32-timmarsdygnet på utvalda hotell i Sverige.

Det innebär att du helt enkelt bor hos oss lite längre än vanligt. För att du som gäst ska kunna njuta fullt ut utan att känna stress, ersätter vi 24-timmars-dygnet med ett experiment där dygnet har 32 timmar. Ät en extra lång frukost och koppla av i våra fina rum; bingekolla en serie, läs en extra tjock bok och njut av att bara vara.

Vad ingår?

  • 32 timmars vistelse med övernattning och supersen utcheckning - ända till 23.00.
  • Goodiebag med allt från produkter från Face till förströelser och något att äta och dricka. 
  • För ditt extra långa dygn tillhandahåller vi även en rad saker till låns, bland annat pussel, yogamatta och coffeetableböcker.
  • För att du ska sova extra skönt har vi även tagit fram en kuddmeny, varifrån du får välja en kudde som passar just dig. 
  • Frukost ingår.
  • Det enda extra detta kostar är 250 kr, och det har vi redan bakat in i rumspriset. 

32 timmarsexperimentet pågår under en kort period - 6 veckor, på ett begränsat antal rum på 6 utvalda hotell. Så boka redan nu - först till kvarn gäller. 

När kan jag bo?

Du kan bo lördag till söndag under perioden 8 feb - 14 mars.

Hur bokar jag?

Du bokar med kod 32TIMMAR. 

Det finstilta
Gäller övernattning lör-sön under perioden 8 feb-14 mars 2020. Boka senast 14 mars. Om- eller avboka fram till kl. 18:00 lokal tid på ankomstdagen. Betalning sker i samband med vistelsen. Gäller på ett begränsat antal rum.