Postnord-rabatt på Scandic

Ta en minisemester och bo på hotell. Som PostNord-anställd eller PostNord-senior kan du bo på våra Scandichotell i Sverige, Norge, Danmark, Tyskland och Finland till extra förmånligt pris.Bo på hotell till extra förmånligt pris 

Res runt i Sverige eller besök något av våra vackra grannländer. Ta del av din PostNord-rabatt och checka in på Scandic. Erbjudandet gäller på alla hotell i Norden (varav ett i Finland) samt Tyskland. 

Avslappnad atmosfär, en skön säng och frukost ingår alltid hos oss. För en sund tillvaro har du fri tillgång till våra moderna gym och för enkelhetens skull ansluter du dig till vårt wifi. Barn under 15 år bor dessutom utan kostnad när de delar rum med en vuxen.

Pris nedan avser per rum (Economy, Cabin och Standard) och natt för upp till 2 personer. För fler personer (ålder 15+) tillkommer extrabäddstillägg på 100:-/person.

Pris år 2021

Hur bokar jag?

  • Fyll i stad eller hotell i fältet  "Var vill du bo?" i bokningsmodulen
  • Välj datum för ankomst och avresa samt antal personer
  • Ange D000032542 i fältet "Lägg till bokningskod" 
  • Klicka på "Se rum och priser"
  • Du får veta direkt tillgänglighet på rum samt pris 

Det finstilta
SEK/NOK 930, DKK 730, EUR 99 avser pris per rum och natt för upp till 2 personer. För fler personer (från 15 år) tillkommer ett extrabäddstillägg. Gäller i rumskategorierna Economy, Cabin och Standard. Erbjudandet gäller i mån av plats, för ett begränsat antal rum. Priserna gäller på helger och utvalda lovperioder. Alla priser är inklusive moms. Bokningen kan om- och avbokas fram till kl. 18.00 på ankomstdagen. Betalning sker vid ankomst till hotellet.