öka ditt välmående med oss

Det ska vara både roligt och enkelt att träna och även kunna varva ned efter dagens slut. Vi har därför lanserat ett antal träningsfilmer tillsammans med Casall som kan ge dig tips från morgon till kväll. Du kan se filmerna på utvalda hotell direkt i ditt rum eller bekvämt hemma online.Gör rum för hälsa och nya rutiner

Du har nu möjlighet att ladda batterierna och hålla formen när du bor hos oss och nu även på hemmaplan med hjälp av våra nya filmer.

På ett urval av hotell kan du se filmerna direkt på din TV i rummet eller bekvämt hemma via din mobil eller platta. Till din hjälp kommer du att möta de personliga tränarna Matthew och Luke från Casall som vägleder dig i övningarna.

"Jag fokuserar på utvecklingen av vår förmåga att röra oss med kontroll, styrka och rytm." / Matthew 

Hitta en balans med hjälp av våra personliga tränare Matthew och Luke

Matthew och Luke guidar dig till en daglig rutin för att hitta en balans under din hotellvistelse eller hemma. Matthew är föreläsare och personlig tränare inom hälsa och fitness med fokus på kontroll, styrka och rytm. Luke är en internationellt erfaren yogainstruktör och mindfulness coach med fokus på sömn, återhämtning och avslappning.

Filmerna syftar till olika områden inom uppvärmning, återhämtning till avslappning och god sömn vilket gör att du hittar något som passar under hela dagen.

Här kan du testa våra träningsfilmer

Vakna med Matthew (filmerna är på engelska)

Varva ned med Luke (filmerna är på engelska)

Gym och utrustning på våra hotell

På nästan alla våra hotell har du som gäst fri tillgång till moderna gym. På ett fåtal av hotellen har vi också avtal med en närliggande träningsanläggning, där du som gäst, kan träna fritt. Och för att komma ut och ta en nypa frisk luft kan du alltid låna gåstavar eller cykel. Vi tipsar också gärna om joggingturer runt hotellets omgivningar. 

Våra gym har en grundutrustning som består av löpband, crosstrainer, multigym, motionscykel, vikter, pressbänk, gymbollar och träningsmattor. Det ger dig möjlighet till effektiv och varierad träning. Här finns också storbildstv, inspirationsbilder, övningsguider och en servicestation med bland annat rena handdukar.