Självklart finns det gym

Självklart finns det gym på våra hotell. Visst är sängarna sköna, men ett träningspass piggar också upp. Hos oss kan du träna på löpband, crosstrainers och det som välutrustade gym brukar ha. Om du föredrar fågelkvitter lånar du gåstavar eller cykel i receptionen.Vi tror på ett hälsosamt liv och att det kan vara både roligt och enkelt att träna. Därför har du möjlighet att ladda batterierna och hålla formen när du bor hos oss.

På nästan alla våra hotell har du som gäst fri tillgång till moderna och välutrustade gym. På ett fåtal av hotellen har vi också avtal med en närliggande träningsanläggning, där du som gäst, kan träna fritt. Och för att komma ut och ta en nypa frisk luft kan du alltid låna gåstavar eller cykel. Vi tipsar också gärna om joggingturer runt hotellets omgivningar. 

Ny energi med modern träning

Vi satsar på luftiga lokaler med bra belysning och stora speglar. Våra gym är alltid minst 20 kvadratmeter och alla har en grundutrustning som består av löpband, crosstrainer, multigym, motionscykel, vikter, pressbänk, gymbollar och träningsmattor. Det ger dig möjlighet till effektiv och varierad träning. Här finns också storbildstv, inspirationsbilder, övningsguider och en servicestation med bland annat rena handdukar.