Aktivitetslounge - för de yngre

Här finns 177 kvm med spel, sport och annat skoj för hela familjen och barn i alla åldrar. Loungen har för tillfället stängt, men är vanligtvis öppen sommartid för hotellgäster på Scandic Victoria Tower.Sportsugen?

Vi har PlayStation4 med möjlighet till att spela som snabbfotade Zlatan i FIFA16- eller varför inte vara med på ett otroligt äventyr med Ratchet & Clank ? För den som vill ta ton finns chansen att tävla i sång i spelet Singstar Ultimate Party och för den som vill bygga nya världar kan få utlopp för kreativiteten i Minecraft.

I loungen finns även fysiska aktiviteter som pingis och bordshockey. För riktigt skuttiga ben kan man hoppa loss på studsmattan.

Pysselhörna och film

Vill ni hellre ta det lite lugnare finns det en pysselhörna där kreativiteten kan flöda. I angränsande bar finns förfriskningar och snacks att beställa.

Man kan även bara slänga upp benen i de härliga soffgrupperna och dras med in i filmens värld i biohörnan. Där visas filmer från tidig morgon till sen kväll och filmerna är anpassade efter olika åldrar.

Barnvänligt på Victoria Tower

Den nya aktivitetsloungen är en vidareutveckling av ett redan barnvänligt hotell. Vid incheck får alla barn en gåva i receptionen. I restaurangen serveras alltid menyer speciellt anpassade för barn och på frukosten har de allra minsta gästerna en egen buffé där de enkelt kan ta frukost själva. Loungen har öppet 23 juni-6 augusti och är öppen för alla som bor på Scandic Victoria Tower.