Grand Central by Scandic

Boka

Ange ett hotell eller en destination
Ange datum
Ange datum
Antal personer
Antal rum:
Flera rum kan inte bokas samtidigt med presentkort Det går inte att boka flera rum samtidigt, när du bokar en frinatt.
Rum {{room.index}}:
Ange barnets ålder

Om du bokar ett erbjudande eller avtalspris krävs en särskild bokningskod. Använd inga specialtecken som (.) (,) (-) (:). För bokning med koden VOF ber vi dig ringa oss 08-517 517 00.

Spara din bokningskod till nästa gång du besöker sidan, genom att klicka i rutan "Kom ihåg". Klicka inte i rutan om du använder en allmän dator, då kan obehöriga komma åt din bokningskod.

Ogiltig bokningskod
Flera rum kan inte bokas samtidigt med presentkort

Gäller för dig med förbetalda Bonus Cheques. För vissa rumstyper och hotell tillkommer ett tillägg.

Gäller medlemmar i Scandic Friends. För att boka en frinatt behöver du logga in med ditt medlemsnummer och lösenord.

Det går inte att boka flera rum samtidigt, när du bokar en frinatt.
Tillbaka till hotellets startsida

Teaterbrasseriet

Njut av en lunchbuffé eller middag på Teaterbrasseriet. Vår restaurang serverar skandinavisk mat med inspiration från det moderna köket. Den smakfulla inredningen och avspända atmosfären gör det lätt att trivas här.

Kombinera middag med kvällsnöjen

Efter middagen kan du besöka baren där vi har ett barteam som gör cocktails till en konstform. Vår goda service och sköna stämning lockar hit såväl Stockholmare som hotellgäster. Läget, i korsningen Vasagatan/Kungsgatan, är perfekt om du vill roa dig i City senare på kvällen.

Nu har vi även lunchöppet på helger

Vår populära grillunch som serveras på fredagar, serveras nu även på lördagar och söndagar mellan klockan 12.30-15.30. Förutom dagens varmrätter kan du kan njuta av en stor salladsbuffé, dagens soppa, en stor variation på bröd, och (det bästa av allt) ett dessertbord av minidesserter. Och allt detta får du för endast 195 kronor per person. Smaklig måltid!

Boka bord vid större sällskap

Är ni ett större sällskap som vill äta hos oss rekommenderar vi att ni bokar bord. Det gör ni lättast genom att kontakta oss via mejl: bokalunch.grandcentral@scandichotels.com

Vår restaurang är kontantfri. Vi tar emot de flesta kort, bland annat VISA, MasterCard och American Express. Vi tar emot kontantbetalningar i hotellreceptionen.

Öppettider

Öppettider
Frukost: mån-fre 06:30-10:00, lör-sön 07:00-11:00
 (Breakfast opening hours 24th December - 9 January. : mån-sön 07:00-11:00)

Middag: mån-lör 17:00-23:00, sön Stängt