Boka - garanterat bäst pris

Ange ett hotell eller en destination
Ange datum
Ange datum
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rum
Antal rum:
Flera rum kan inte bokas samtidigt med presentkort Det går inte att boka flera rum samtidigt, när du bokar en bonusnatt.
Rum {{room.index}}:
Ange barnets ålder

Om du bokar ett erbjudande eller avtalspris krävs en särskild bokningskod. Använd inga specialtecken som (.) (,) (-) (:). För bokning med koden VOF ber vi dig ringa oss 08-517 517 00.

Spara din bokningskod till nästa gång du besöker sidan, genom att klicka i rutan "Kom ihåg". Klicka inte i rutan om du använder en allmän dator, då kan obehöriga komma åt din bokningskod.

Ogiltig bokningskod
Flera rum kan inte bokas samtidigt med presentkort

Gäller för dig med förbetalda Bonus Cheques. För vissa rumstyper och hotell tillkommer ett tillägg.

Gäller medlemmar i Scandic Friends. För att boka en bonusnatt behöver du logga in med ditt medlemsnummer och lösenord.

Det går inte att boka flera rum samtidigt, när du bokar en bonusnatt.
Rooftop Bar
Rooftop Bar Rooftop Bar Rooftop bar Rooftop Bar
Tillbaka till hotellets startsida

Más Rooftop Bar

Vår takbar och terrass, som ligger på åttonde våningen med utsikt i tre riktningar, erbjuder uppfriskande drycker och en fantastisk utsikt över Helsingfors året runt. I baren finns ett teleskop och kikare, som du kan använda för att ta en närmare titt på staden.

Restaurang Más är känd för sin ”sobremesa”-kultur, som bäddar för en uppsluppen stämning, och den råder även i takbaren. På menyn hittar du ett bra urval av spanska viner, cava och, självklart, sangria, samt tilltugg i tapas-stil.

Du kommer åt takbaren via hotellhissarna.

Öppettider

Opening hours
Bar: Tue-Thu 16:00-23:00, Fri-Sat 16:00-01:00, Mon, Sun Closed (Bank holiday 30th of May 16-23: Tue 14:00-01:00, Wed 14:00-22:00, Thu-Sat 16:00-23:00, Mon, Sun Closed)