Lazy Sunday - hotellsöndag på Haymarket

Checka in på ett art deco-stylat rum och njut av en avslappnad söndag där andra passar upp på dig. Ta en bit mat i hotellrestaurangen och njut av spa i närliggande Centralbadet.

En latare söndag i filmisk miljö

För att ingen förtjänar det här mer än du. Det spelar ingen roll om du varit uppe med barnen klockan fem varje morgon, varit den sista som lämnat kontoret hela veckan eller bara haft ett par svettiga timmar med synkroniseringen av mobilbilderna – det här är din tid på veckan.

Kombinera med en middag på Paul's

Checka in på ett art-deco inspirerat rum på Haymarket, njut av atmosfären och alla de aktiviteter som Centralbadet har att erbjuda och kanske avsluta gulddagen med en middag på det amerikanska brasseriet Paul’s. Vakna till en frukost som det tar flera timmar att äta sig igenom. Låter det som en vinnares plan? Boka nu!

Vad ingår?

  • Övernattning i dubbelrum
  • Haymarketkortet på Centralbadet*, vilket inkluderar salongsbad / simbassäng 30°, romerskt bad och bastuavdelning, hydroterapipool och thermalbad, 38°, kallpool 8°,kneippbad 38° / 8° växelbad, varmluftsbad, bastu och ångbad, kalluftsbad inkl. ljusterapi (okt – jun), solterrass, gym, andrums yoga- och meditationssal, badkläder, badlakan, badrock, badtofflor samt badmössa.
  • Stor frukostbuffé
  • Alla de vanliga godsakerna på Scandic

*Centralbadet har 18-årsgräns och 16-årsgräns i sällskap med målsman

Pris

1 550 kronor för två personer i rumskategorin Classic Double, och då ingår frukostbuffé och inträde till Centralbadet.

När kan vi bo? 

Erbjudandet gäller fram till 31 december 2018.

Det finstilta 
Förbetalas med betalkort i samband med bokningstillfället. Kan inte om- eller avbokas. Erbjudandet gäller i mån av plats.
Bokningsregler 

De kombinerade resetjänster du erbjuds utgör en paketresa i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. 

Mer information om centrala rättigheter enligt direktiv (EU) 2015/2302