Boka - garanterat bäst pris

Scandic Sodertalje, restaurant
Scandic Sodertalje, restaurant Scandic Sodertalje, restaurant
Tillbaka till hotellets startsida

Restaurang Köksbaren

Känn dig som hemma i Köksbaren! Här serverar vi en extra god middagsbuffé utmed vägen. Välkommen!

Sätt dig till bords i vår ombonade restaurang eller slå dig ner i en mjuk fåtölj framför tv:n och njut av vår goda middagsbuffé. Om du bara är törstig finns öl, vin och andra läskande drycker i vår bar.

Känn den lekfulla retrokänslan från vår historia som väghotell, samtidigt som du kan slappna av i ett modernt vardagsrum. Oavsett om du är på resande fot, bor i närheten eller bara vill ha ett avslappnat affärsmöte - välkommen hem!

Är ni en större grupp som önskar att äta, vänligen kontakta meeting.sodertalje@scandichotels.com för mer information och din förfrågan. 

I vår shop i lobbyn hittar du drycker och lättare maträtter som är tillagade i vårt eget kök. För din bekvämlighet är den öppen dygnet runt.

Det här hotellet är kontantfritt. Du kan betala med kort, Swish, Apple- eller Samsung Pay. Vi tar emot de vanligaste betal- och kreditkorten.

Öppettider

Öppettider
Frukost: mån-fre 06:00-09:30, lör-sön 07:30-10:30
Middag: mån-tor 17:30-20:30, fre-sön Stängt

Bokningsbara frukosttider

För en bättre frukostupplevelse erbjuder vi bokningsbara frukosttider till hotellets restaurang. Du bokar din sittning vid incheckning. På alla svenska hotell kan du dessutom välja att få en frukostbox istället för att äta buffé om du önskar.

Flera restauranger & barer