Boka - garanterat bäst pris

Restaurant
Restaurant
Tillbaka till hotellets startsida

Restaurang

Varmt välkomna till Scandic Opalens restaurang, en naturlig mötesplats som serverar nordiska smaker i modern tappning. Vi gillar att dela och tycker att sharing is caring, vår meny består därför delvis av underbara smårätter som är perfekta att dela med varandra. Vår bar har blivit utsedd till en av de bästa hotellbarerna i Göteborg och för den vinintresserade finns ett vinrum med högklassiga viner.

Vi älskar mat! Vår moderna bar och restaurangmiljö passar perfekt för dig som vill jobba eller avsluta dagen med några delikata smårätter eller en lyxig trerätters middag. Vår inbjudande restaurang är det perfekta valet före eller efter konserten, mässan, matchen eller biobesöket då hotellet ligger placerat mitt på Göteborgs eventstråk.

Vår restaurang är en plats för oändliga möjligheter; ät en styrelsemiddag i någon av våra chambre separées, unna er en upplevelseprovning av mat & dryck i kombination runt vårt Show kitchen med egen kock och sommelier. Vårt mål är att vara en öppen restaurang där alla ska känna sig välkomna och vi skräddarsyr gärna en upplevelse för just ditt ändamål.

För barnen erbjuder vi alltid kritor och block samt en egen barnmeny. Vi har även en lekhörna i anslutning till bar-området. Vår moderna 60-tals inredning har omnämnts flitigt i media, kom och upptäck nya Scandic Opalen – en plats lika unik som du.

Vår goda frukostbuffé står uppdukad på morgonen till alla hungriga gäster. Vill du hellre njuta av frukosten på ditt rum eller ta med dig den, säg bara till i receptionen så ordnar vi en frukostbox.

Vi gör allt för att du ska känna dig trygg och därför kan frukosten komma att serveras vid olika tidpunkter som vi bokar in dig på. Detta för att skapa trygga avstånd mellan alla gäster. Välkommen!

Det här hotellet är kontantfritt. Du kan betala med kort, Apple- eller Samsung Pay. Vi tar emot de vanligaste betal- och kreditkorten.

Öppettider

Öppettider
Frukost: mån-fre 06:30-09:30, lör-sön 07:00-10:00
Lunch: mån-sön Stängt
Middag: mån-lör 16:00-19:30, sön Stängt
Bar: mån-lör 15:00-20:00, sön Stängt