Boka - garanterat bäst pris

Restaurang Scandic Opalen Göteborg
Restaurang Scandic Opalen Göteborg
Tillbaka till hotellets startsida

Restaurang

Varmt välkomna till Scandic Opalens restaurang, en naturlig mötesplats som serverar nordiska smaker i modern tappning. Vi gillar att dela och tycker att sharing is caring, vår meny består därför delvis av underbara smårätter som är perfekta att dela med varandra. Vår bar har blivit utsedd till en av de bästa hotellbarerna i Göteborg och för den vinintresserade finns ett vinrum med högklassiga viner.

Vi älskar mat! Vår moderna bar och restaurangmiljö passar perfekt för dig som vill jobba eller avsluta dagen med några delikata smårätter eller en lyxig trerätters middag. Vår inbjudande restaurang är det perfekta valet före eller efter konserten, mässan, matchen eller biobesöket då hotellet ligger placerat mitt på Göteborgs eventstråk.

Vår restaurang är en plats för oändliga möjligheter; ät en styrelsemiddag i någon av våra chambre separées, unna er en upplevelseprovning av mat & dryck i kombination runt vårt Show kitchen med egen kock och sommelier. Vårt mål är att vara en öppen restaurang där alla ska känna sig välkomna och vi skräddarsyr gärna en upplevelse för just ditt ändamål.

För barnen erbjuder vi alltid kritor och block samt en egen barnmeny. Vi har även en lekhörna i anslutning till bar-området. Vår moderna 60-tals inredning har omnämnts flitigt i media, kom och upptäck nya Scandic Opalen – en plats lika unik som du.

Det här hotellet är kontantfritt. Du kan betala med kort, Swish, Apple- eller Samsung Pay. Vi tar emot de vanligaste betal- och kreditkorten.

Öppettider

Öppettider
Frukost: mån-fre 06:00-09:30, lör-sön 07:00-11:00
Middag: mån-lör 16:00-22:30, sön Stängt
Bar: mån-tor 16:00-23:00, fre-lör 16:00-00:00, sön Stängt

Bokningsbara frukosttider

För en bättre frukostupplevelse erbjuder vi bokningsbara frukosttider till hotellets restaurang. Du bokar din sittning vid incheckning. På alla svenska hotell kan du dessutom välja att få en frukostbox istället för att äta buffé om du önskar.