Boka - garanterat bäst pris

Ange ett hotell eller en destination
Ange datum
Ange datum
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rum
Antal rum:
Flera rum kan inte bokas samtidigt med presentkort Det går inte att boka flera rum samtidigt, när du bokar en bonusnatt.
Rum {{room.index}}:
Ange barnets ålder

Om du bokar ett erbjudande eller avtalspris krävs en särskild bokningskod. Använd inga specialtecken som (.) (,) (-) (:). För bokning med koden VOF ber vi dig ringa oss 08-517 517 00.

Spara din bokningskod till nästa gång du besöker sidan, genom att klicka i rutan "Kom ihåg". Klicka inte i rutan om du använder en allmän dator, då kan obehöriga komma åt din bokningskod.

Ogiltig bokningskod
Flera rum kan inte bokas samtidigt med presentkort

Gäller för dig med förbetalda Bonus Cheques. För vissa rumstyper och hotell tillkommer ett tillägg.

Gäller medlemmar i Scandic Friends. För att boka en bonusnatt behöver du logga in med ditt medlemsnummer och lösenord.

Det går inte att boka flera rum samtidigt, när du bokar en bonusnatt.
Restaurant
Restaurant
Tillbaka till hotellets startsida

Restaurang

Varmt välkomna till Scandic Opalens restaurang, en naturlig mötesplats som serverar nordiska smaker i modern tappning. Vi gillar att dela och tycker att sharing is caring, vår meny består därför delvis av underbara smårätter som är perfekta att dela med varandra. Vår bar har blivit utsedd till en av de bästa hotellbarerna i Göteborg och för den vinintresserade finns ett vinrum med högklassiga viner.

Vi älskar mat! Vår moderna bar och restaurangmiljö passar perfekt för dig som vill jobba eller avsluta dagen med några delikata smårätter eller en lyxig trerätters middag. Vår inbjudande restaurang är det perfekta valet före eller efter konserten, mässan, matchen eller biobesöket då hotellet ligger placerat mitt på Göteborgs eventstråk.

Vår restaurang är en plats för oändliga möjligheter; ät en styrelsemiddag i någon av våra chambre separées, unna er en upplevelseprovning av mat & dryck i kombination runt vårt Show kitchen med egen kock och sommelier. Vårt mål är att vara en öppen restaurang där alla ska känna sig välkomna och vi skräddarsyr gärna en upplevelse för just ditt ändamål.

För barnen erbjuder vi alltid kritor och block samt en egen barnmeny. Vi har även en lekhörna i anslutning till bar-området. Vår moderna 60-tals inredning har omnämnts flitigt i media, kom och upptäck nya Opalen – en plats lika unik som du.

Vår restaurang är kontantfri. Vi tar emot de flesta kort, bland annat VISA, MasterCard och American Express. Vi tar emot kontantbetalningar i hotellreceptionen.

Öppettider

Öppettider
Frukost: mån-fre 06:00-09:30, lör-sön 07:00-11:00
Lunch: mån-lör 12:00-13:30, sön Stängt
Middag: mån-fre 11:30-22:30, lör 12:00-22:30, sön 17:00-21:00
Bar: mån-tor 12:00-23:30, fre-lör 12:00-00:00, sön 16:00-22:30