Våra resepartner

Tillsammans med andra företag i vår bransch kan vi erbjuda dig en helhetsupplevelse när du är ute och reser.

Samarbetspartner inom resebranschen

airberlin

Ett medlemskap i airberlins lojalitetsprogram, topbonus, berättigar till 500 extra topbonus mil, vid varje vistelse på ett Scandichotell. Du behöver inte ha bokat en flygbiljett för att tilldelas poängen. Uppvisning av topbonus-kort skall ske vid incheckningen på hotellet. Från och med juni 2011 tjänar du både airberlin topbonus-mil och Scandic-poäng för samma vistelse.

Avis

Avis finns i mer än 170 länder och har 5 000 uthyrningskontor. I Sverige har Avis funnits sedan 1966 och har idag ett 90-tal kontor med personlig service på ett 70-tal orter runtom i landet.

Europcar

Europcar erbjuder 220 000 bilar på mer än 2 400 stationer i 96 länder. I Sverige har Europcar cirka 4 000 bilar fördelade på 92 stationer.

Finnair Plus

Finnair Plus-medlemmar får poäng vid övernattning på Scandic. Intjänade poäng kan användas till frinätter på våra hotell.

BRA (tidigare Malmö Aviation)

BRA flyger från Malmö, Göteborg och Umeå till Bromma Flygplats i Stockholm. Företaget har över 1 miljon passagerare per år. Vi ger medlemmar i BRA:s lojalitetsprogram poäng när de bor hos oss. Vi anordnar även gemensamma marknadsaktiviter.

Molslinjen

Molslinjen mellan Själland och Jylland trafikeras av fem snabbfärjor. Varje år transporteras mer än en miljon fordon på denna linje. Scandic erbjuder en rabatt på brobiljetten för privatresenärer som bor på våra hotell i Danmark och Sverige. Utöver paketerbjudandet som är till för alla våra gäster har vi också specialerbjudanden för våra stamgäster.

NAF

NAF är en medlemsstyrd organisation med NAF:s representantskap som högsta beslutande organ. NAF har 75 lokalavdelningar och 490 000 medlemmar. NAF och Scandic har samarbetat under många år – vi har gemensamma värderingar och målgrupper. NAF är en strategisk partner framförallt vid försäljning under helger och lov.

Norwegian

Norwegian är Skandinaviens största lågprisflygbolag och det fjärde största i Europa. Med låga priser och kundvänliga lösningar har bolaget haft en stark passagerartillväxt de senaste åren och erbjuder 186 linjer till 82 destinationer (mars-09). Femtioåtta ny Boeing 737-800W kommer att levereras mellan 2008 och 2014. Norwegian kommer att ha Europas modernaste och mest miljövänliga flygflotta när alla flygplan är på plats. Huvudkontoret finns i Oslo, Norge. Scandic och Norwegian genomför gemensamma marknadsaktiviteter.

Park & Resorts

Parks & Resorts driver Gröna Lund, Skara Sommarland, Furuviksparken och Kolmården. Scandic har ett nära marknads- och försäljningssamarbete med alla tre parker.

SAS

SAS är norra Europas ledande flygkoncern. Som Eurobonusmedlem får du 500 poäng per natt på Scandic, glöm inte att visa upp ditt Eurobonus kort när du checkar in. Dina poäng kan sedan användas för frinätter på Scandic. Vänligen notera att det ej är möjligt att tjäna både Eurobonuspoäng och Scandicpoäng för samma hotellvistelse. Läs mer om hur du kan använda dina SAS Eurobonus på våra hotell.

Scandlines

Scandlines är med 14 färjelinjer ett av Nordeuropas största rederier. Vi samarbetar både marknads- och försäljningsmässigt med Scandlines.

SJ

Vi har ett brett partnerskap med järnvägsoperatören SJ där vi samarbetar för att stärka våra varumärken. Scandic och SJ genomför även gemensamma sälj- och marknadsaktiviter.

Stena Line

Stena Line är ett internationellt transport- och reseserviceföretag och ett av världens största färjerederier. Scandic samarbetar både marknads- och försäljningsmässigt med Stena Line.

Tallink Silja Oy

Tallink Silja Oy är det ledande serviceföretaget inom passagerar- och lasttrafiken på Östersjön. Bolaget erbjuder sina kunder högklassiga transporter och upplevelser till sjöss. Scandic samarbetar både marknads- och försäljningsmässigt med Tallink Silja AB.

Viking Line Abp

Viking Line Abp startades 1963 under namnet Ålandsfärjan Ab. Bolaget börsnoterades på Helsingfors Fondbörs den 5 juli 1995. I dag har rederiet sju fartyg som trafikerar Finland – Åland – Sverige och Baltikum. Verksamheten omfattar resor, rekreation och frakttransporter Vi samarbetar både marknads- och försäljningsmässigt med Viking Line AB.