Idrottens hotellkedja

Vi är stolta över att ha härbärgerat såväl tränare, lagledare, aktiva barn och ungdomar som föräldrar och supportrar sedan vi öppnade våra första hotell 1963. Vi vill att alla ska känna sig hemma på Scandic, från knattelaget till eliten, och för oss är det viktigt att bidra till ett samhälle som främjar inkludering och en schystare idrottskultur för alla.Sov dig till guld

På Scandic får ni de bästa förutsättningarna för att prestera på topp när det verkligen gäller. Genom medlemskap i Scandic Sport och idrottsavtalet får ni möjligheten att uppgradera till en helt annan standard än det hårda golvet i gymnastiksalen, men med minimal prisskillnad. Som Nordens största hotellkedja kan vi erbjuda över 100 hotell på både små och stora orter, med korta avstånd till hundratals sport- och fritidsanläggningar. Som medlem i Scandic Sport bor ni endast från 275 kr per person i fyrbäddsrum.

Här får ni alla förutsättningar till bra uppladdning: ordentlig vila, en stor frukostbuffé att hämta kraft från och en meny speciellt framtagen för aktiva gäster. Dessutom finns det goda träningsmöjligheter med moderna, nybyggda gym och motionsslingor inpå knuten på de flesta hotell.

I många år har vi servat spelare, tränare och supportrar inom svensk idrott. Vi är stolta över att ha härbärgerat allt från knattelag till Sveriges allra största stjärnor under så lång tid. Vårt bidrag till svensk idrott är sköna hotellsängar, ekologisk frukost, snabb surf och dygnet-runt-öppen shop. Välkommen att ladda upp på Scandic!