Sportkortet

Med Sportkortet får laget en helt annan standard än det hårda golvet i gymnastiksalen, men med minimal prisskillnad. Ordentlig vila i sköna sängar, näringsrik frukostbuffé och tillgång till konferensrum för taktiksnack. Helt enkelt de bästa förutsättningarna för att prestera på topp.SKAFFA SPORTKORTET

Sportkortet är till för att ge hela laget ett riktigt bra boende till ett rimligt pris. Du som skaffar kortet kan vara lagledare, tränare, coach, förälder – eller någon annan vuxen som är engagerad i idrotten. För att göra det enkelt att använda är Sportkortet personligt för dig, men fördelarna gäller hela laget.

 

Bo hela laget från 275 kr per natt

Fördelar med Sportkortet

 • Ordentlig vila
  Sköna sängar för alla.
 • Näringsrik frukost
  Stor frukostbuffé ingår alltid.
 • Rum för taktiksnack
  Vid förfrågan och efter tillgänglighet.
 • Värm upp på gymmet
  Fri tillgång till hotellets gym.
 • Fri surf
  Alltid fritt wifi på rummet.
 • Pris från 275 kr
  Per person och natt i delat fyrbäddsrum.

Vad händer efter min ansökan?

Så fort vi fått in din ansökan skickar vi ett bekräftelsemejl med de uppgifter du behöver. Numera behöver du inget plastkort, utan uppger bara ditt sportkortsnummer (D-nummer) när du bokar och checkar in.

Var kan jag bo med sportkortspris?

Sportkortet gäller på över 100 hotell i Norden på både små och stora orter, med korta avstånd till sport- och fritidsanläggningar. Sportkortspriset gäller torsdagar till söndagar för grupper på åtta personer eller fler.

Här hittar du alla våra sportkortshotell.

Vilken rabatt ger Sportkortet?

Med Sportkortet bor ni alltid betydligt billigare än ordinarie rumspris. Det mest fördelaktiga alternativet är fyrbäddsrum som kostar från 275 kr per person och natt. Men även övriga rumstyper är rabatterade. Hör med hotellet för aktuella rumspriser.

Hur bokar jag?

För att boka med sportkortspris skickar du enklast en bokningsförfrågan där du anger vilket hotell du är intresserad av, hur många ni är i sällskapet och andra önskemål. Det går också bra att ta direktkontakt med något av våra sportkortshotell.

Vad gör jag om jag saknar mina sportkortsuppgifter?

Om du tappat bort ditt bekräftelsemejl går det bra att registrera dig på nytt så skickar vi en bekräftelse med alla uppgifter du behöver.

Hur används mina personuppgifter?

Om du skaffar Sportkortet kommer Scandic behandla dina personuppgifter i syfte att administrera och tillhandahålla dig och laget förmåner. Behandlingen baseras på vår överenskommelse om Sportkortet. Vi kan även sända dig nyhetsbrev med erbjudanden och relevant information om våra egna, franchisetagares eller utvalda samarbetspartners varor och tjänster i olika kanaler (exempelvis via SMS eller e-post). Sådan behandling grundar sig på en intresseavvägning. Läs mer om hur vi värnar om din integritet och behandlar dina personuppgifter i Scandics Integritetspolicy.